Vivacom 5G смартфон предлага отлична производителност и много достъпна цена (Ревю)

Както вече писахме, Vivacom съвсем наскоро пусна първия си брандиран смартфон – Vivacom 5G, известен още с наименованието 5G UG Phone U23. Той се отличава с много добри възможности за своя клас, страхотна 5G връзка и се предлага на изключително достъпна цена от оператора. Висококачествената двойна задна камера и впечатляващата 5000 mAh батерия, гарантираща продължителна работа, го правят още по-добър избор за потребители с динамичен начин на живот.

В редакцията се сдобихме с една бройка от модела и имахме възможност да тестваме как работи. Ето какво показват резултатите от тестовете ни.

Външен вид

Vivacom 5G смартфон има класически елегантен дизайн с централно разположено кръгло гнездо за задната камера. С тегло от 197 гр. и компактни размери от 163.5 x 75.2 x 8.5 мм., той е удобен за ежедневна употреба и подходящ за ценителите на удобството. Както се убедихме сами, моделът приляга много удобно в ръката и може лесно да се използва с една ръка.

6.52-инчов IPS дисплей

Vivacom 5G смартфонът идва с 6.52-инчов IPS дисплей  с резолюция 720 x 1600 пиксела и честота на опресняване 90 Hz, който гарантира качествена картина и е достатъчно голям, за да предостави удобство при гледане на видео или четене на уебсайтове и други ресурси.

Изпробвахме различни мултимедийни приложения и се уверихме, че устройството предоставя на потребителите възможността да се наслаждават на висококачествено визуално изживяване, независимо дали гледат видеоклипове, играят игри или просто сърфират в интернет. Една много удобна опция е сензорът за светлина, благодарение на който екранът променя своята яркост в зависимост от околната осветеност.

Система от камери

Vivacom 5G смартфонът е оборудван с три камери, които предлагат изключително качество на изображението. На задния панел на устройството са разположени двата основни (50 МР и 2 МР) сензора с изкуствен интелект, които работят много добре и при лоша осветеност, като в добавка отзад е разположена и LED светкавица.

В предната част се намира 5 МР камера, която, както успяхме да се уверим сами, предоставя възможност за заснемане на перфектни селфита.

Производителност

Новият Vivacom 5G смартфон е оборудван с 8-ядрен процесор Unisoc T760, който е обезпечава неговата безпроблемна работа при високи натоварвания и оптимизира ефективността на приложенията. Изпробвахме апарата с множество ресурсоемки приложения и можем да кажем, че той изпълнява задачи бързо и ефективно, независимо дали става въпрос за игри, мултимедия или работа с офисни приложения и уеб услуги.

5G смартфонът на Vivacom разполага със 128 GB вградена памет и 4GB RAM памет, която може да бъде разширена с още 4GB. С нея устройството позволява на потребителите възможността да съхраняват голямо количество файлове и данни, като в същото време осигурява бърз и ефективен мултитаскинг.

Батерия

Едно от подчертаните предимства на смартфона на Vivacom е неговата батерия с капацитет 5000 mAh, която осигурява достатъчно продължително време за използване на устройството. С тази мощна батерия, то e изключително подходящо за потребителите, които са в движение през целия ден.

Други функции

Устройството поддържа NFC (Near Field Communication) свързаност, което позволява безпроблемно извършване на транзакции само с едно докосване. Поддръжката на този безжичен стандарт осигурява допълнително удобство, осигурявайки опция за бързи и безопасни безконтактни плащания само с едно докосване на телефона.

В заключение

Vivacom 5G смартфонът предлага отлично съотношение между цена и качество, предлагайки висококачествени функции, издръжлива батерия и много добра камера на изключително достъпна цена. Той е идеален избор за потребителите, които търсят надежден и функционален смартфон с най-новите технологии и същевременно не са готови да изхарчат прекалено голяма сума, за да го получат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *