LG разширява бизнес платформата си с новия webOS Hub 2.0S

LG предлага по-голяма гъвкавост и по-широк спектър от продукти от марки на трети страни със своето последно обновяване на своята webOS екосистема

 

LG Electronics (LG) обяви, че новият webOS Hub 2.0S за марки на трети страни – пуснат за телевизори през септември – се разширява този месец, за да включи смарт монитори, в отговор на разширяващия се пазар на смарт телевизори, както и на силно нарастващия брой домакинства от един човек. Докато смарт телевизорите са предназначени за домакинства със семейства, нарастващата тенденция на едночленните домакинства води до повишено търсене на смарт монитори, което прави webOS Hub 2.0S – платформа с голямо удобство и разнообразно съдържание – чудесен избор и за по-малките екрани.

Новият webOS Hub 2.0S представя по-добра адаптивност на хардуера, разширявайки възможностите си отвъд смарт телевизорите, като има възможност да предложи повече опции за персонализирано потребителско изживяване на марките на трети страни.

Card App Home Hub & Music е ново допълнение към основния екран на потребителския интерфейс на webOS Hub 2.0S, като бързата връзка дава достъп до множество услуги само с един клик на дистанционното. С помощта на екран за управление на екосистемата потребителите могат да персонализират възможностите за управление чрез поддържащ статуса на устройството мониторинг за телевизори и IoT базирани устройства.

Проектиран да отговаря на разнообразните нужди на потребителите, webOS Hub 2.0S предлага цялостни услуги с много функции. Потребителите имат лесен достъп до музика от популярни приложения като Spotify или музика, съхранена в USB устройства, чрез функцията Card App Music. Функции като Remote PC позволяват лесен достъп до съдържание за хибридна работа, като осигуряват на потребителите безпроблемен преход към офисните компютри или лаптопи. Платформата дава възможност за удобни видеоразговори и конференции с поддръжка на USB камери, както и насърчава продуктивността с подобрено фитнес изживяване у дома. За да задоволи нуждите на учащите и работещите, webOS 2.0S позволява достъп и до стрийминг услуги като Netflix и YouTube. Съвместимостта с Apple Home и AirPlay позволява на потребителите лесно и сигурно да контролират съвместими аксесоари за интелигентен дом и без усилие да стриймват филми, музика, игри и снимки, използвайки своите устройства на Apple.

Доказвайки изключителните си услуги и несравнима гъвкавост, през последните три години LG умело укрепва пазарното си присъствие, интегрирайки webOS Hub в различни продукти на трети страни, като над 300 марки вече са се присъединили към вълнуващата платформа.

Следвайки успешния подход на компанията, LG разширява платформата webOS Hub към по-широка гама от смарт телевизори и смарт монитори, затвърждавайки присъствието си в индустрията с ангажимента да осигури безпроблемен достъп до webOS Hub изживяването през множество устройства.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *