Стартира безплатната стрийминг услуга NASA+

Американската космическа агенция NASA обяви старта на своята стрийминг услуга, наречена NASA+. Тя е безплатна, без реклами и предлага живи излъчвания и оригинално видео съдържание.

Потребителите на NASA+ могат да гледат на живо ключови моменти от мисиите на NASA, включително изстрелването на ракети, пристигането на космически кораби до Международната космическа станция (МКС) и други важни събития. Платформата предлага и бoгата колекция от оригинални видеосерии, които представят работата на агенцията и нейните научни открития.

NASA+ е достъпна за изтегляне на повечето големи платформи чрез приложението на NASA за iOS и Android, както и чрез стрийминг плейърите на Roku и Apple TV. Потребителите могат да гледат новата услуга и онлайн на адрес: plus.nasa.gov.

Новата услуга за стрийминг по заявка и актуализираното приложение са част от усилията на NASA да направи съдържанието на агенцията по-достъпно за обществеността. По-рано тази година, NASA стартира своя обновен уебсайт nasa.gov и science.nasa.gov, създавайки нова база за изследвания, климатични данни, информация за Artemis и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *