Flip.bg Black Friday 2023 идва с големи намаления на вече ниски цени

Кампанията ще се проведе в периода 16-19 ноември

 

Flip.bg, технологичният стартъп, целящ да превърне интернет в дружелюбно място за продавачите и по-безопасно за купувачите на мобилни телефони и бързо утвърждаващ се като доверен партньор в онлайн пазаруването – ще проведе своя втори Black Friday в България между 16-19 ноември. Кампанията идва с всички предимства, предлагани от платформата за ремаркетирани устройства, както и с големи намаления на вече ниски цени.

Миналата година по време на шопинг събитието само за четири дни Flip.bg почти удвои броя на посещенията и постигна процент на конверсия три пъти по-висок от обичайния. Някои от моделите бяха разпродадени за по-малко от пет минути, а iPhone 7, iPhone 11 и iPhone XS бяха топ моделите, които българите търсеха.

Тази година Black Friday идва във Flip.bg с големи намаления на вече ниски цени, предлагайки алтернатива, щадяща околната среда и джоба на потребителите, които искат да си купят телефон или таблет. Компанията е подготвила над 6000 продукта от топ брандове като Apple, Samsung, Xiaomi и Huawei с до 200 лв. допълнително намаление към предлаганата цена по време на кампанията. 

Сред топ офертите на Flip.bg за Black Friday са:

iPhone 13 Pro, 128GB, много добро състояние, 1349,99 лв. (230 лв. намаление от вече ниска цена) 

iPhone 12 Pro, 128GB, много добро състояние, 949,99 лв.(230 лв. намаление от вече ниска цена) 

iPhone 11 Pro, 64GB, много добро състояние, 699,99 лв.(110 лв. намаление от вече ниска цена) 

iPhone 12 Mini, 64GB, много добро състояние, 599,99 лв.(180 лв. намаление от вече ниска цена)

„Нашата мисия е да демократизираме достъпа до съвременни технологии за всички потребители. Black Friday е възможност за нови клиенти да изпробват изживяването от покупка на ремаркетиран телефон и да се уверят, че целият процес е идентичен със закупуването на нов телефон, от доставката до разопаковането. В допълнение, ние сме готови да вземем телефоните, които вече не се използват, и да продължим да допринасяме за намаляване на електронните отпадъци. Това е възможно с помощта на лесната и сигурна продажба на Flip“, казва Вера Петрова, управител на Flip.bg.

Всички телефони, предлагани във Flip.bg, минават през 67 теста за качество на хардуер и софтуер и имат издръжливост на батерията от най-малко 85% (средно през 2022 г. животът на батерията на устройствата, продавани от Flip.bg, е 94%). Устройствата се предлагат с редица предимства за клиентите, като 24-месечна гаранция, 30-дневна политика за безплатно връщане, различни опции за плащане, включително на изплащане с 0% лихва, бърза доставка, първокласно изживяване при разопаковане (специално изработена кутия и нови кабели за зареждане) и екип за поддръжка на клиенти, готов да отговори на всяка заявка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *