Продажбите на новите смартфони от серията Xiaomi 13T стартират в България

Xiaomi стартират от 6-и октомври в България продажбите на най-новите си смартфони от серията Xiaomi 13T, разработени съвместно с Leica. Серията включва 2 смартфона – Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T, които предоставят автентични изображения и фотографски стилове на Leica, с изключителен дизайн, батерия с дълъг живот и кристални ясно дисплеи, на които изображенията ще се визуализират по най-добрия начин.

У нас продажбите стартират със специална оферта – двата смартфона от серията се предлагат в комплект с впечатляващите безжични слушалки Xiaomi Buds 3 Star Wars Edition. Също така всеки потребител, който закупи смартфон от серията Xiaomi 13T, може да се възползва от 6 месеца гаранция на екрана, който включва 1 безплатен ремонт на екрана в рамките на 6 месеца. Освен това новите смартфони на Xiaomi идват с 3 месеца YouTube Premium, както и със 100GB облачно пространство от Google One за 6 месеца.

Една от най-отличителните характеристики на новите смартфони безспорно е камерата им, която осигурява снимки с качество от професионално ниво. Те са налице благодарение на два оригинални фотографски стила на Leica: Leica Authentic Look и Leica Vibrant Look, както и шест филтъра на Leica, които да разгърнат креативността ви. И двата модела предлагат конфигурация с тройна камера, включваща лещи Summicron, разработени съвместно с Leica.

Серията Xiaomi 13T също така включва функция за персонализирани фотографски стилове в режим Pro, позволявайки на потребителите да коригират тон, тоналност и текстура на предварително зададения етап, запазвайки повече детайли и цветове за последваща обработка. Задните камери на Xiaomi 13T поддържат 4K видеозапис при всички фокусни разстояния, а Xiaomi 13T Pro е способен да прави видео записи в 8К резолюция.

Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T притежават 6,67-инчов CrystalRes дисплей, който поддържа до 144Hz честота на опресняване. Серията използва дисплеи с висока яркост и 68 милиарда цвята, осигурявайки HDR10+ съвместимост от край до край. Това подобрява контраста между тъмните и светлите части на изображенията и пресъздава истинската текстура на детайлите. Серията Xiaomi 13T поддържа Dolby Atmos® с вградени двойни високоговорители за пълно аудио изживяване независимо от съдържанието.

Xiaomi 13T Pro се захранва от чипсет MediaTek Dimensity 9200+ с бърз осемядрен процесор, а Xiaomi 13T е оборудван с MediaTek Dimensity 8200-Ultra, създаден за превъзходна енергийна ефективност. Разпределението на топлината на серията Xiaomi 13T е подобрено с термално отнемаща плоча от неръждаема стомана, което гарантира, оптимална температура на работа на устройството.

Xiaomi 13T Pro поддържа Xiaomi 120W HyperCharge, което позволява 100% зареждане само за 19 минути. И двете устройства имат опция за бързо зареждане, като Xiaomi 13T Pro постига 36%, а Xiaomi 13T – 21% заряд само за 5 минути. И двата смартфона притежават рейтинг IP68 и са устойчиви на вода и прах.

Цени и наличности

Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T се предлагат в България в две цветови опции: Alpine Blue и Black.

Xiaomi 13T Pro се предлага във вариант 12+512 GB на цена от 1699 лв

Xiaomi 13T ще предлага във вариант 8+256 GB на ценa от 1269 лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *