Brother обявява следващо поколение монохромни лазерни принтери

Brother с гордост представя своята актуализирана гама монохромни лазерни принтери, проектирани да поставят нови стандарти в индустрията – с по-бързи скорости на печат и сканиране в целия диапазон, изключителна издръжливост и способност за адаптиране към нарастващия обем на страниците и нуждите от обработка на хартията.

Проектирана да подобри производителността и ефективността на компании от всякакъв мащаб с бърз печат до 50 страници в минута и сканиране на корпоративно ниво до 100 изображения в минута, гамата позволява на професионалистите да изпълняват задачи с по-голяма скорост и гъвкавост.

Линията монохромни лазерни устройства е създадена да бъде издръжлива, като същевременно осигурява дългосрочна надеждност и намалени разходи за поддръжка. Освен това потребителите ще се радват на унифицирано потребителско изживяване (UX) в цялата SMB серия на Brother, което рационализира работните процеси и опростява управлението на устройствата.

Въвеждането на консумативи с по-голям капацитет за печат – до 25 000 страници, свежда до минимум необходимостта от чести замени и се допълва от гъвкави възможности за обработка на хартия за различни бизнес нужди.

Всички устройства по стандарт разполагат с тристепенна защита с набор от надеждни функции, които могат да бъдат пригодени да дадат сигурност на бизнеса.

Освен това, всички модели са съвместими с Brother Solutions, а корпоративните устройства разполагат с интегрирани решения на трети страни, включително водещите в индустрията доставчици Kofax и YSoft, за да предложат на професионалистите гъвкавост в управлението на документи, сигурността и контрол.

Новата широка гама се предлага и като част от договора за управлявани услуги за печат (MPS) – решението “На ваша страна” за намаляване на администрирането на принтерите, спестяване на разходите и повишена производителност.

Тази професионална гама е съобразена с обещанието на Brother за “нулеви отпадъци до депониране” и ще бъде на разположение за поръчка от октомври 2023 г.

Продуктовата гама обхваща 7 нови модела, проектирани, за да подпомогнат бизнеса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *