TECNO представи в световен мащаб специалното Magic skin издание на серията телефони Spark 10

Новата серия SPARK 10 Magic Skin Edition позволява на потребителите да покажат собствения си стил с модерен дизайн

 

Иновативната технологична марка TECNO представи специално издание на серията SPARK 10 – Magic Skin, добавяйки още повече разнообразие към избора на телефони от серия SPARK 10. Това специално издание олицетворява пионерското отношение на марката към дизайна на смартфони и иновациите в материалите за корпуси, като се стреми да осигури превъзходно потребителско изживяване и да наложи нови тенденции в индустрията.

Изданието Magic Skin съчетава революционен дизайн с изключителна производителност. Налично за моделите SPARK 10 Pro, SPARK 10 и SPARK 10C, това специално издание позволява на младите трендсетъри да покажат своята уникалност.

Иновативни екологични материали с висококачествена текстура

Материалите, от които е изработен калъфът, позволяват на потребителите на SPARK 10 Pro Magic Skin Edition да се наслаждават на целодневна употреба, без да се притесняват от размазване и пръстови отпечатъци. Материалът има и отлична устойчивост на корозия и UV лъчи.

Дизайн на материала на корпуса SPARK 10 Pro Magic Skin edition включва и екологичните качества на силиконовата кожа като алтернатива на традиционните тъкани. С производствен процес, който пести енергия и намалява замърсяването, SPARK 10 Pro Magic Skin Edition е отличен избор за всички, които са отговорни за околната среда.

Цветова композиция, която привлича вниманието

Специалното издание на серията SPARK 10 – Magic Skin – позволява на потребителите да покажат своя уникален стил, с естетика, задаваща тенденциите. Черната кожа е с магнитно щамповане, за да запази и подчертае красотата на материала. Той контрастира с поразителната бяла горна част на задния панел, за да постигне още по-силен визуален ефект. Всичко това прави изданието SPARK 10 Pro Magic Skin наистина впечатляващ аксесоар. Освен това изданието SPARK 10 Magic Skin е представено в оранжево, докато изданието SPARK 10C Magic Skin е изработено в синьо, което дава на потребителите няколко възможности да изразят собствения си стил.

Устройство с най-висока производителност в своя ценови диапазон

Тази специална серия не само се отличава със силно подобрен дизайн и материали, но е и високопроизводителен селфи телефон, който включва всички страхотни характеристики на серията SPARK 10. Изданието SPARK 10 Pro Magic Skin разполага с ултра-ясна 32-мегапикселова предна камера, двойни меки светлини с регулируема яркост и интелигентни нощни, портретни и видео режими за улавяне на специални моменти при всякакви условия на осветеност. Захранва се от мощния процесор за игри MediaTek Helio G88, докато устройството поддържа също MediaTek HiperEngine 2.0 и TECNO GameTurbo алгоритъм. Благодарение на отличната батерия от 5000 mAh с бързо зареждане от 18 W, SPARK 10 Pro Magic Skin Edition позволява целодневна наслада, докато игрите се показват на 6,8-инчов екран с ултрависока резолюция. С 256 GB ROM и 16 GB RAM (8 GB разширяема RAM) памет, този смартфон осигурява страхотно потребителско изживяване при ежедневна употреба, както и при видео игри, забавления и използване на социални мрежи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *