Sony и Zoom в партньорство за видео конферентни разговори на телевизори BRAVIA

Провеждайте видео срещите си директно от телевизионния екран

Sony обяви, че Zoom Video Communications, Inc. става част от телевизорите Sony BRAVIA, които са съвместими с BRAVIA CAM. Това партньорство ще позволи на потребителите лесно да се свързват със семейство, приятели и колеги, и да провеждат видео разговори директно от всекидневната си. Sony BRAVIA  са първите телевизори, които ще поддържат приложението Zoom for TV в Google Play Store.

С приложението Zoom на своя BRAVIA телевизор, потребителите ще могат да се възползват от всички функции, които правят Zoom една от водещите платформи за видео комуникация. Това включва видео разговори от телевизионния екран, споделяне на екрана и други възможности за комуникация. Потребителите ще могат да използват и функциите на BRAVIA CAM, която разпознава къде се намирате в стаята и на какво разстояние сте от телевизора, след което оптимизира настройките на звука и картината. Всичко това е възможно след изключително опростен процес на настройка – трябва само да свалите Zoom приложението от Google Play на телевизор, съвместим с BRAVIA CAM, и да го активирате от дистанционното на телевизора.

„За нас е огромна чест да си партнираме със Zoom, за да предоставим на клиентите си видео конферентни разговори от нашите BRAVIA телевизори. Услугите на Zoom са достъпни през платформата Android TV,” каза Шусуке Томонага, Директор Продуктов дизайн за BRAVIA TV, Център Продуктови технологии, Sony Corporation. „Това партньорство дава възможност на нашите клиенти да се насладят на по-реалистична видео комуникация от големия екран на телевизора във всекидневната си. По този начин те могат да останат свързани с хората, които са важни за тях, независимо дали работят от вкъщи, учат дистанционно или просто си говорят със семейството и приятелите си.”

„За нас е удоволствие да работим със Sony и да предоставим Zoom за телевизорите BRAVIA,” каза Ерик Ю, Директор Хардуерно партньорство в Zoom. „Ние даваме възможност на нашите клиенти да се насладят на най-доброто от двата свята – удобството на видео конферентните разговори от телевизора и възможностите на инструментите за съвместна работа на Zoom.”

Zoom ще бъде наличен от началото на лятото на определени телевизори BRAVIA, които са съвместими с BRAVIA CAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *