Flip.bg помага за намаляване на разходите в съвременните икономически условия и заедно с това се грижи за околната среда

Търсите да намалите разходите си в днешната икономическа среда?

Имаме добри новини!

Flip.bg, част от групата eMAG, която си постави за цел да промени начина, по който хората купуват и продават телефони, се доближава до своите клиенти с достъпни цени за реновирани телефони, които изглеждат и работят като нови.

Клиентите, които поръчват реновиран телефон от Flip, могат да спестят до 40% от цената на нов телефон, като същевременно добавят своя принос за опазване на околната среда. По-конкретно, клиентите, които купуват или продават телефони на Flip дават нов живот на устройствата.

Удивително е как технологията ни дава нови начини да помогнем на околната среда, както и нови начини да спестяваме и печелим пари. Кръговата икономика не е нещо ново, но сега достига своя връх с помощта на технологиите. Не знам за вас, но аз лично се вълнувам да видя как ние и платформи като нас ще се развием в близко бъдеще.”, каза  Ивайло Нецов Генерален Мениджър за България във Flip.ro.

Телефоните, продавани във Flip.bg, се реновират и проверяват от специалисти чрез повече от 30 теста. Така устройствата получават втори живот, като разликите между тях и новите телефони са почти незабележими. Цените на реновираните телефони в сравнение с тези на новите смартфони, са много по-ниски.

От стартирането им в Румъния повече от 100 000 клиенти са се обърнали към Flip, за да продадат или купят телефон на повече от примамливи цени.

Платформата предлага на всеки закупил реновиран телефон същите условия, които клиентите имат при поръчка на нов смартфон, а именно:

– 24 месеца гаранция;

– 30 дни право на безплатно връщане;

– безплатна доставка с Еконт до всяка точка на България;

– проверка на пратката преди заплащане.