BANG & OLUFSEN представя BEOPLAY EX

Bang & Olufsen обяви пускането на Beoplay EX, последното допълнение към портфолиото от аудио продукти за носене. Със зашеметяващ звук, адаптивна ANC технология и изцяло водоустойчив дизайн Beoplay EX е най-универсалният true wireless модел слушалки на Bang & Olufsen до сега. Създадени да опростят персоналното аудио изживяване, Beoplay EX предлагат несравнима комбинация от представяне и стил, за да създадат перфектната звукова компания и да подсилят разнообразието в ежедневните ни срещи с музиката.

„Beoplay EX въплъщава безупречната комбинация от комфорт, лукс и качествен звук, които водят следите си от нашето легендарно аудио портфолио. От награждавания over-ear ANC модел Beoplay H95 до Beoplay Portal – нашето премиум предложение за геймърския пазар, Beoplay EX е следващата естествена стъпка при предлагането на върховно звуково преживяване”, каза Dorte Vestergaard, Директор продуктова група в Bang & Olufsen.

КОМПАКТЕН ДИЗАЙН. СЪЗДАДЕНИ ЗА КОМФОРТ.

Beoplay EX се различава от предишните слушалки на Bang & Olufsen най-вече с формата на своя дизайн. Проектираната от Thomas Bentzen ножична форма е адаптирана и трансформирана в завършено предложение, което е еднакво стилно и удобно. Корпусът на слушалките, който попада в ухото е по-малък от всякога и осигурява комфортно и стабилно закрепване, което позволява носене в продължение на часове, без нужда от напасване.

 

Практичността на новата форма кореспондира с отличителната външност на Bang & Olufsen, усъвършенствана за повече от 96 години производство и дизайнерски иновации. От огледалния стъклен интерфейс, който улавя светлината в перфектния момент до обграждащия пръстен от шлифован алуминий, Beoplay EX представят изявлението на потребителя, независимо дали е избрал дискретния Black Anthracite, разкошния Gold Tone или поразителния Anthracite Oxygen цвят. Beoplay EX идват със зарядна кутийка в съответстващ цвят и текстура шлифован алуминий, която е оразмерена перфектно за носене в джоб.

 

ГАЛЕЩ ДУШАТА ЗВУК. ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН.

Независимо дали Beoplay EX се използват в движение, у дома или във фитнеса, те са проектирани от Bang & Olufsen с целта да осигуряват най-добрия звук във всяка среда. Настроени от акустичните инженери на марката с десетилетия опит, Beoplay EX предлагат върховния звук, който слушателите очакват от наследството на марката при портативните и домашни аудио продукти, пренесено в миниатюрния корпус на поставящите се в ухото слушалки. Beoplay EX притежават Adaptive Active Noise Cancellation технология, която позволява на потребителя да се наслади на дълбок, детайлен и чист звук, точно както са го замислили изпълнителите, за истински поглъщащо аудио преживяване.

 

Новата форма на дизайна на слушалките на Bang & Olufsen създава място за 9,2 мм говорител в Beoplay EX – най-големия използван до сега в true-wireless модел на марката. Резултатът е значително подобрение на въздействието на  всеки момент, без компромис с комфорта. Слушането може да продължи през целия ден, защото Beoplay EX постигат до 20 часа общо време на възпроизвеждане с помощта на зареждащата кутия и 6 часа възпроизвеждане с включена ANC.

 

Комбинацията от несравнимо качество на звука и впечатляваща ANC се допълва от подобрено качество на разговорите, така че Beoplay EX могат да бъдат използвани и за срещи или лични разговори във всеки един момент. Всяка слушалка има по три микрофона, технология за насочване на безжичната връзка и вградена собствена гласова функционалност, която обезпечава безупречно преживяване по време на разговори.

 

ПРОСТО СВЪРЗВАНЕ. УНИВЕРСАЛНОСТ.

С най-новата технология Bluetooth 5.2 и намаляване на фоновия шум Beoplay EX правят лесно преминаването към безжична връзка и свързването с офиса, приятели и членове на семейството на всяко място. Multipoint връзката позволява на слушалките да се свързват с две устройства едновременно, което позволява на потребителя да слуша музика от едното и да провежда разговори от другото. Beoplay EX не просто предлагат водещи възможности за свързване, но и защита от пот, вода и прах със своя сертфикат IP57, което ги прави изключително издръжливо персонално звуково решение.