Yettel предлага 10% отстъпка за часовници и аксесоари Huawei в своя онлайн магазин

В предложението са включени всички модели, които не са част от други оферти и се заплащат в брой

 

До края на тази седмица Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи клиенти възможност за покупка с 10% отстъпка на Huawei часовници и аксесоари, при покупка от онлайн магазина на оператора. Специалната промоционална цена е достъпна след въвеждането на промокод HUAWEI при поръчка. С него всички модели, които не са част от други промоции на мобилния оператор, могат да бъдат закупени с 10% по-ниска цена.

В своя онлайн магазин Yettel има богато портфолио от мъжки, дамски и спортни умни часовници и редица други аксесоари на китайския производител. С 10% отстъпка от крайната цена се предлага актуалният модел за хората, обичащи бягането – Huawei WATCH GT Runner. Той е първият часовник на компанията, ориентиран към професионално бягане, както и към всички, които искат да вложат повече и по-сериозни усилия в една от най-естествените и популярни спортни активности. Освен мощния хардуер и точните сензори, сред отличителните черти на продукта са следенето на потенциала за бягане – Running Ability Index (RAI), и тренировъчният план Periodical Science Training Programme. Huawei WATCH GT Runner е не само интелигентен асистент, а и ценен личен треньор. На база на данните от средата и здравните данни на трениращия той е в състояние да изготви научнообоснован ефективен тренировъчен план.

Сред останали интересни предложения в онлайн магазина на Yettel можем да откроим разновидностите на Huawei WATCH GT 3 – изключително елегантни и мощни устройства, които също могат да бъдат закупени на по-ниска цена до края на настоящата седмица. На отстъпка се радват и много от другите подобни устройства на Huawei, в това число Watch 3, Watch 3 Pro, както и Watch GT 2 и GT 2 Pro.

С 10% отстъпка могат да бъдат закупени и комплект слушалки като Huawei FreeBuds Pro, HUAWEI FreeBuds 4i и умните аудио очила Huawei X Gentle Monster Eyewear II.  Освен това към аудио продуктите има още аудио колонки Sound Joy и Sound X, а сред намалените продукти е дори умният кантар Scale 3, който работи отлично в комбинация с всички фитнес функции на часовниците и фитнес гривните на марката.

Всички часовници и аксесоари се предлагат с Тотал Макс, които осигуряват максимално дигитално изживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с пет  поредни отличия за качество Best in Test от независимата организация umlaut. Те предлагат неограничено количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона ЕС, както и достъп до множество допълнителни услуги.

Повече информация за предложенията можете да намерите тук.