Yettel стартира продажбите на HUAWEI nova 9 SE

От днес в Yettel стартират официалните продажби на най-новия смартфон на Huawei и първия за марката апарат със 108MP основна камера – nova 9 SE. Всички, закупили устройството до 3 април, ще имат възможността да го получат в комплект с безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds 4i. Смартфонът се предлага на цени от 15.99 лв. на месец и 329.99 лв. в брой с абонаментен план Тотал Макс 59.99 и договор за 24 месеца.

За потребителите на HUAWEI nova 9 SE в България компанията предлага още една екстра – 12-месечна застраховка на дисплея. Тя важи за всички нови телефони от този модел, които са закупени в периода от 23 март до 23 юни. Застраховката трябва да се активира в приложението My Huawei, в рамките на 30 дни след активиране на самия телефон. Повече информация за застраховката потребителите могат да открият на сайта на компанията.

Външният вид на модела е сходен с този на неговия предшественик – изключително красивият nova 9, представен през миналата година. Смартфонът разполага с по-голям 6,78“ LCD екран с опресняване от 90 Hz. Външният вид отново приковава погледите със своята  изящност и невероятно тънки рамки около екрана, чиято дебелина е само 1,05 мм.

Основните промени са в областта на камерата. HUAWEI nova 9 SE вече разполага със 108MP High-Res основен 1/1,52-инчов сензор на основната камера. Освен него потребителите получават 8МР широкоъгълна камера и два 2МР модула за макро снимки и изчисляване на дълбочината за кадри с боке ефект. Същевременно селфи камерата на nova 9 SE е 16MP. Апаратът предлага редица режими и възможност за креативно видео заснемане, включително и Dual-View, при който се снима едновременно с основна и селфи камерата. Налична е и запазената марка на китайския производител – Super Night Shot за ненадминати снимки при ниска осветеност.

nova 9 SE се задвижва от Snapdragon 680 чипсет, има батерия от 4000 mAh, с която се предлага впечатляващо бързо зареждане от 66W.

Освен атрактивни предложения за актуални смарт телефони и устройства, към тях Yettel осигурява и безплатна доставка в рамките на България на всички поръчки, направени през онлайн магазина.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.