Yettel приема предварителни поръчки за Samsung A53 5G

Всички, заявили смартфона по време на кампанията за предварителни поръчки, ще го получат в комплект със слушалките Galaxy Buds Live White

Yettel започва да приема предварителни поръчки за новия Samsung Galaxy A53 5G от днес. Всички клиенти, които се възползват от възможността за предварителна поръчка между 16:00 часа на 17 март и 23:59 на 31 март, ще получат смартфона в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds Live White. Официалните продажби на смартфона започват от 1 април.

Samsung Galaxy A53 5G се отличава със своя 6,5“ Super AMOLED екран, функциониращ в резолюция 1080 x 2400 пиксела, с опресняване на картината от 120 Hz и поддръжка на HDR10+. Той работи с потребителския интерфейс One UI 4.1 върху Android 12. Новият смартфон на Samsung се задвижва от чипсет Exynos 1280 и 6 GB RAM. Паметта  за съхранение е 128 GB, а батерията му е с капацитет от 5,000 mAh.

Камерата на смартфона включва 64-мегапикселов основен, допълнен от 12-мегапикселов ултра широк сензор и два 5-мегапикселови модула за макро снимки и измерване на дълбочината и създаване на кадри с боке ефект. Камерата за селфита е 32 мегапиксела.

Samsung Galaxy A53 5G се предлага с абонаментните планове на Yettel на цени от 22.99 лв. месечно на лизинг и 439.99 лв. в брой с Тотал Макс 59.99 и двугодишен договор. Абонаментните планове Тотал Mакс осигуряват максимално дигитално изживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с четири поредни отличия за качество Best in Test от независимата организация umlaut. Те предлагат неограничено количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона ЕС, както и достъп до множество допълнителни услуги.

Освен атрактивни предложения за актуални смарт телефони и устройства, към тях Yettel осигурява и безплатна доставка в рамките на България на всички поръчки в онлайн магазина.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.