Нова серия M5000 от Philips Monitors

Геймърите еволюират, както и техния подход към игрите. Интензивната игра на PC си остава любима активност за часовете след работа, но хоризонтите на много геймъри се разширяват в посока конзолите от следващо поколение. За да посрещне тези необходимости, новата серия M5000 на Philips Monitors предлага интензивност и детайлност в надпреварите, независимо от играта: Philips 27M1N5200PA е за бърза игра в електронните спортове на 27” (68,5 см) Full HD Fast IPS панел, а Philips 32M1N5800A осигурява оптимално качество на картината, благодарение на своя 31,5” (80 см) 4K UHD IPS дисплей.

Ултра бърза честота на опресняване за екшън героите

Philips 27M1N5200PA предлага интензивна игра, благодарение на своите висококачествени функции, което го прави перфектен за екшън състезателни игри в мултиплеър режим. Тези геймъри се нуждаят от дисплей без лаг и ултра плавна, но и кристално ясна картина. Нито един кадър няма да бъде пропуснат в жегата на битката с ултра бързата 240Hz честота на опресняване, докато времето за реакция от 0,5 ms MPRT ефективно елиминира замазването и осигурява остри и прецизни изображения. За да постигне игра без всякакво накъсване и с ниска латентност, този монитор предлага технология FreeSync premium с малко закъснение на входния сигнал, което подобрява изживяването в игрите.

16:9 Full HD Fast IPS панелът на Philips 27M1N5200PA предоставя чисти и детайлни изображения с висока цветова точност. „Представянето е основният показател, спрямо който разработваме всеки от нашите геймърски монитори. Това е ключът към постигане на истински разлики в игровото преживяване и постигане на максимума от възможностите на играча. Този монитор е идеален за бързи игри, благодарение на неговия FastIPS панел с ултра бърз рефреш от 240Hz, 1ms GtG време за реакция на пикселите, чудесни ъгли на видимост и 400 нита яркост”, коментира Cesar Acosta, Мениджър за гейминг продукти в MMD Monitors & Display.

4K, 144Hz и HDMI2.1 за всички бъдещи предизвикателства

Philips 32M1N5800A в готов за бъдещето хибриден гейминг монитор, който отговаря на последните иновации в сектора. Моделът посреща нуждите на бързите PC заглавия и конзолите от следващо поколение, благодарение на наличието на HDMI 2.1 свързаност. Геймърите могат да избират между игра на интензивни PC заглавия, докато се наслаждават на предимствата на честотата на опресняване от 144Hz или да получат максимума от последните конзоли с рефреш от 120Hz при 4K UHD резолюция. Играта винаги е плавна заради времето за реакция от 1ms (GtG) и Adaptive Sync, и почти без входно закъснение, благодарение на режима Low input lag.

Philips 32M1N5800A осигурява прецизни и богати изображения с UltraClear 4K UHD (3840x2160) резолюция и Ultra WideColor технология за жива картина и мултимедия. Моделът има и сертификат VESA DisplayHDR 400.

Изпипани и ергономични конфигурации

Philips 32M1N5800A предлага функцията MultiView за активно наблюдение на два източника, която е идеална дори за най-комплексните многозадачни конфигурации с множество устройства. И двата модела имат 3-странен безрамков дизайн и  SmartErgoBase – ергономична метална стойка, която позволява умно управление на кабелите за изчистена и радваща окото геймърска конфигурация.

Тази стойка може много повече, защото комфортът на геймърите е от първостепенна важност. Тя позволява лесни ергономични настройки (включително на височината, завъртане и накланяне, както и настройка на ъгъла на обръщане) за облекчаване на физическото напрежение при продължителна игра. Дългите часове гейминг могат да имат значителен ефект върху очите и затова тези модели включват LowBlue режим и Flickerfree за щадящо зрението визуално преживяване.

„Профилът на класическият играч се промени. Научихме от потребителите, че освен най-добро представяне в игрите, възможностите за офис употреба също нарастват като значение. Затова тези два нови дисплея идват с най-новите технологии и допълнителни удобства, включват вграден USB хъб, високоговорители и други функции, както за продуктивност, така и за игра ”, заключи Cesar Acosta.

Предвид съвременните мерки за по-висока хигиена, 32M1N5800A идва със SIAA-сертифицирана повърхност с антибактериална обработка, която намалява проникването и разпространението на бактерии по корпуса на монитора и дава допълнително спокойствие дори при споделяне на хардуера.

Цени и наличност

Philips 27M1N5200PA вече е наличен на препоръчителна крайна цена от 817 лв. с ДДС, а Philips 32M1N5800A ще бъде наличен от март 2022 на препоръчителна крайна цена от 1753 лв. с ДДС.