Теленор започва да предлага Motorola Moto g51 5G

Теленор България започва да предлага един от най-достъпните смартфони, работещи в мрежата от ново поколение – Motorola Moto g51 5G.

Смартфонът прави крачка към скоростите от бъдещето в 5G мрежата. Той се задвижва от чипсет Snapdragon 480+ 5G в комбинация с графичен ускорител Adreno 619, 4 GB RAM и 64 GB вградена памет, която може да бъде разширена с използването на карта. Това го прави готов за провеждане на видео разговори и игра онлайн без забавяне.

Moto g51 5G разполага с 6,8 инча IPS LCD екран и системата от тройни камери.  Full HD+ резолюцията на дисплея, супер плавната честота на опресняване от 120 Hz и ярките отчетливи цветове създават отлично преживяване при оптимално съотношение между цена и качество.

Комбинацията от сензори на камерата е готова да заснеме всяка сцена с един клик независимо дали става дума за малък детайл или голям пейзаж. Основният сензор е 50MP с бленда f/1.8, а работата му се допълва от 8 MP, f/2.2, ултраширок 118˚ сензор. Освен тях на разположение на потребителите е и специален макро сензор, с който могат да се улавят и най-фините детайли от изключително близо, както и 13 MP селфи камера.

Смартфонът разполага със специално водоотблъскващо покритие, което го защитава от инцидентни намокряния, а сред неговите плюсове са странично разположеният сензор за пръстови отпечатъци, 3,5 мм жак за слушалки, както и вградено FM радио.

Едно от големите достойнства на апарата е и неговата батерия с капацитет от 5000 mAh, която има възможност за 10W бързо зареждане посредством стандартното зарядно, включено в комплекта.

Смартфонът Moto g51 5G се предлага с мобилните планове на Теленор на цени от 12,59  лв. месечно на лизинг с абонаментен план Тотал Макс 39,99.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.