Вълнуващи новини от Genesis за феновете на World of War

Genesis представи серията подложки за мишка Carbon 500 WOWS Armada и WOWS Błyskawica, които ще се предлагат в два размера – M и Maxi. Дизайнът на новите падове включва уникални графики от World of Warships, а комплектът идва и с бонус кодове за феновете на WOWS.

Феновете на World of Warships, които обмислят закупуване на подложка за мишка, могат да се възползват от новото предложение на полския бранд за гейминг периферия. Към портфолиото на Genesis се присъединяват моделите Carbon 500 WOWS Armada и Carbon 500 WOWS Błyskawica с уникални графики от играта.
Carbon 500 WOWS Armada и Carbon 500 WOWS Błyskawica се предлагат в два варианта с размери 300 x 250 мм (M) и 900 x 450 мм (Maxi). С всяка подложка за мишка WOWS потребителите ще получават и специални кодове, които могат да бъдат осребрени в World of Warships за атрактивни бонуси в играта.
Новите подложки разполагат с водоустойчива скоростна повърхност за безупречна употреба с всички мишки, гарантираща плавно и равномерно плъзгане за незабавна реакция. Краищата на падовете са зашити, за да се предотврати износването на материала с течение на времето, а долната страна е облицована със слой неплъзгаща се гума, която поддържа подложката стабилна.