Новата гама мобилни термопринтери RJ-3200 на Brother

Като заменя съществуващите принтери RJ-3050 и RJ-3150, новата гама RJ-3200 има същия външен вид и усещане, които клиентите обичат, с подобрени спецификации, които правят печатането на етикети бързо и лесно.

 

Основните характеристики на новата подобрена продуктова линия сега включват по-дълъг живот на батерията, бързи скорости на печат до 5 ips (127 мм/сек) и издръжлив дизайн, който може да понесе падания от 2 м височина. Това ги превръща в идеален спътник за служителите в търговията на дребно и обслужването на терен, които се нуждаят от достъп до бърз и надежден печат.

 

Моделите от серия RJ-3200 разполагат с приложения, за да помогнат във всичко от етикетиране на рафтове, намаления на цените, маркиране до оферти, прогнози и фактури. Те са добре оборудвани, за да се включат в голямо разнообразие от работни ситуации.

 

Андрю Бродбент европейски продуктов мениджър Специални решения за печат в Brother International Europe коментира новата гама с думите:Нашата чисто нова продуктова линия RJ-3200 е добре дошло допълнение към нарастващото ни портфолио от устройства за термичен печат. За нас беше важно да запазим познатия здрав външен вид, като същевременно подобрим производителността, и точно това направихме. Убедени сме, че нашите клиенти ще имат огромна полза от направените подобрения. ”

 

Въоръжена с много възможности за свързване, серията RJ-3200 е проектирана специално да отпечатва бързо, докато работи и да се презарежда, когато не е в експлоатация. В резултат на това принтерите могат лесно да се зареждат и актуализират за една нощ, което води до по-малко забавяне на работата. Нещо, което става все по -важно в днешния бизнес пейзаж.

 

Новите принтери RJ-3200 вече се продават в България. Препоръчителната цената на модел RJ3250WB е 1606 лв. без ДДС, а на RJ3230B – 1419 лв. без ДДС.