TENDA TX9 Pro предлага премиум Wi-Fi 6 производителност

TENDA TX9 Pro осигурява 160MHz честотна лента и 1024-QAM за ултрабърза безжична връзка, като предлага обща мрежова скорост от 2976Mbps – 574Mbps при 2.4GHz и 2402Mbps при работа на 5GHz.

TX9 Pro е оборудван с 1.6GHz високопроизводителен двуядрен процесор с работен капацитет до 3000 DMIPS, който осигурява по-бърз и стабилен Wi-Fi сигнал, а скоростта на обработка на NPU достига 2220 MHZ, което от своя страна подобрява времето за реакция при високо натоварване на мрежата.

С иновативната комбинация от OFDMA + MU-MIMO, технологията 802.11ax осигурява по-голям капацитет и ефективност на мрежата в претоварена среда в сравнение с Wi-Fi 5. OFDMA разделя всеки канал на малки подканали, което позволява сигналите от множество устройства да бъдат обединени заедно и предадени едновременно, намалявайки латентността за по-гладко Wi-Fi изживяване.

Новият модел на Tenda предлага и поддръжка на IPv6 протокол, който съкращава времето за предаване на данни между интернет устройства и сървъри. Не на последно място TWT (Target Wake-up Time) технологията удължава живота на батерията на свързаните устройства като ефективно намалява консумацията на енергия на крайното оборудване.

TX9 Pro се предлага от официалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от около 140 лв. с ДДС и 36 месеца гаранционен период. 

http://www.mostcomputers.bg/#56463    

https://www.tendacn.com/product/TX9Pro.html