Теленор България предлага италинските премиум аксесоари Celly

 

Богато портфолио аксесоари за мобилни телефони на премиум бранда очаква клиентите във всички магазините на оператора

От днес Теленор предлага висококачествени италиански аксесоари за мобилен телефон – Celly. Клиентите на оператора могат да открият огромно разнообразие от аксесоари за своите мобилни устройства във всеки един от магазините на Теленор в страната, както и онлайн.

Celly е италиански премиум бранд, специализиран в производството на аксесоари за смарт телефони и таблети. Портфолиото на Celly включва както зарядни устройства, така и външни батерии, адаптерни зарядни, кабели и още периферни аксесоари. Освен това, потребителите на iPhone и Samsung могат да открият разнообразие от калъфи и протектори за екран.

Аксесоарите на Celly са създадени, за да помогнат на потребителите да се възползват от пълния потенциал на технологиите, като същевременно се наслаждават на високо качество и атрактивен модерен дизайн, с които устройствата им да се превърнат в център на вниманието. Celly предлага и безжични слушалки, както и такива с кабел, в зависимост от нуждите и предпочитанията на потребителя, включително хендсфри единична слушалка с Bluetooth, както и стойка за телефон и зарядно устройство за автомобили.