Huawei Watch 3 Pro със 150 лева отстъпка от Теленор

 

Тази седмица Теленор ще предложи на своите клиенти специална онлайн оферта при покупка на умния часовник Huawei Watch 3 Pro, който се отличава с класически дизайн с кръгъл циферблат и изразена въртяща се и чувствителна на допир корона, прецизна изработка от висококачествени материали – корпус от титаниева сплав, керамична основа и покритие от сапфирен кристал на 1.43-инчовия AMOLED дисплей.

Моделът предлага още Bluetooth обаждания, разпознаване и реакция при падане, възможност за качване на все повече приложения и огромно богатство от интерактивни циферблати. Съвместим е с Android и iOS смартфони и дава на притежателите им възможност за следене на над 100 спортни тренировъчни режима, пулс, ниво на стрес, качество на съня, температура на кожата и насищане на кръвта с кислород. В режим Ultra-long Battery Life батерията му е в състояние да издържи до 21 дни.

 

От 23 до 29 август смарт часовникът ще може да бъде закупен със 150 лева отстъпка от цената в брой.

Всяка седмица клиентите на оператора могат да се възползват от отстъпка при онлайн покупка в брой на различни модели телефони и устройства от портфолиото на Теленор.

Онлайн магазинът на оператора актуализира седмичните предложения всеки понеделник, а клиентите ще могат да закупят съответното устройство в рамките на следващите седем дни, възползвайки се от различни атрактивни отстъпки и да го получат до всяка точка в страната с безплатна доставка от Теленор.

Пълна информация за това и други предложения на онлайн магазина на Теленор е достъпна на www.telenor.bg , чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.