Теленор предлага новите часовници HUAWEI Watch 3 Series

 

До 25 юни всеки часовник HUAWEI Watch 3 Pro може да бъде закупен в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 4i

Теленор България предлага новите часовници от HUAWEI Watch 3 Series. Серията включва HUAWEI Watch 3 Pro 48mm с титаниева каишка, с кафява кожена каишка и HUAWEI Watch 3 46mm. HUAWEI Watch 3 Pro може да бъде закупен в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 4i от 12 юли до 25 юли. Офертата е валидна при плащане в брой или на лизинг.

Умните часовници могат да осъществяват Bluetooth обаждания. HUAWEI Watch 3 Pro се отличава с до три седмици живот на батерията, благодарение на своя Ultra Battery Mode и изключителен дизайн с титаниев корпус и дисплей от сапфирен кристал. Те могат да се зареждат безжично и са водоустойчиви.

Часовниците имат интелигентно взаимодействие с други устройства и разполагат с опция за денонощно проследяване на здравния статус. Те разполагат също с опция за стрийминг на музика и са с изключително висока чувствителност при докосване, за да уловят всяко желание на потребителя. В допълнение към това часовниците разполагат с различни циферблати, които могат да бъдат променяни според настроението или тоалета, за да пасват на всяка част от ежедневието на потребителите.

Трите модела са достъпни в търговската мрежа на оператора, като цената в брой на HUAWEI Watch 3 Pro 48mm с титаниева каишка и допълнителна силиконова в пакета е 1199.99 лв., а на лизинг – 48.89 лв. на месец. HUAWEI Watch 3 Pro 48mm с кафява кожена каишка се предлага за 899.99 лв., а на лизинг – 37.79 лв. на месец. А неустоимият HUAWEI Watch 3 46mm може да бъде закупен само за 799.99 лв., а на лизинг за 32.59 лв. на месец.