Владислав Димитров e нов старши съветник в Теленор

 

 

Теленор България определи Владислав Димитров за старши съветник „Развитие на фиксирани услуги“, считано от днес, 13 юли.

 

Той ще ръководи екипа, отговорен за развитието на фиксирани услуги – включително процеси, свързани с мрежова и ИТ стратегия, проектиране, тестване, внедряване, партньорства, управление на доставчици, ефективна работа и експлоатация на фиксирани услуги.

 

Владислав Димитров има повече от 17 години опит в телекомуникационния сектор в областта на планирането на мрежата, изграждане и оптимизация, включително три години в Теленор България като старши инженер оптимизация до 2007 г. На последните си позиции той отговаря за управлението на архитектурата на мрежата и услугите, планиране и изпълнение на проекти за фиксирани и мобилни мрежи.

 

Владислав притежава магистърска степен по телекомуникации и сертификат за управление на проекти (PMP).

 

„Владислав Димитров има богат опит в телекомуникационната индустрия, включително практически такъв във воденето на комплексни проекти. Вярвам, че той ще има важна роля в дизайна и изпълнението на нашата стратегия за фиксирани услуги и ще бъде ценно допълнение към  екипа”, каза Спас Велинов, главен директор „Технологии“ на Теленор България.