Genesis Selen 400 бяха анонсирани

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своя нов модел безжични слушалки Selen 400, отличаващи се с дълъг живот на батерията, премиум звук и висококачествени материали. Безжичният дизайн на слушалките предоставя повече свобода по време на гейминг и възможности по отношение на транспортирането в комбинация с батерия, която може да издържи до 15 часа с едно зареждане. Новите гейминг слушалки могат да се ползват с PC, Nintendo Switch и PlayStation 4 посредством USB приемник.

За премиум звука се грижат 50-милиметрови говорители, които функционират в стерео режим и гарантират качеството на аудиото, което геймърите изискват. В допълнение, широкият честотен диапазон от 20 до 20 000 Hz осигурява силен бас и точно възпроизвеждане на звука. Selen 400 е оборудван сразнопосочен микрофон с висока чувствителност, поставен на гъвкаво рамо, така че потребителите могат удобно да го адаптират към своите предпочитания.

Новите слушалки на Genesis ще бъдат достъпни от края на второто тримесечиена годината и ще се предлагат от партньорската мрежа на офиициалния дистрибутор на марката – PolyComp. Според информация от производителя  очакваната крайна цена ще е около 150 лв. с ДДС.