Brother прави печата още по-изгоден

Японската компания Brother, която е известна с иновациите си при печатащите устройства, разшири продуктовата си гама Tonerbenefit с два нови модела мултифункционални лазерни устройства. Те предлагат оптимална цена за потребители, които се нуждаят от възможно най-ниска себестойност на страница и нямат нужда от пълната функционалност на по-скъпите модели от серията.

 

Brother DCP-B7500D е компактно лазерно мултифункционално устройство, което се отличава с висока скорост – 34 стр./мин. и качество на печат (2400х600 dpi). То работи с много ниски нива на шум и използва стандартния консуматив за до 2000 страници с цена 44 лв. с ДДС. Моделът разполага със задължителната функция за постигане на най-ниска цена на страница – автоматичен двустранен печат. Печатното устройство се свързва към компютър с добре познатия USB 2.0 порт, което позволява неговата препоръчителна крайна цена да слезе до 379 лв. с ДДС. Това го превръща в най-евтиното 3-в-1 мултифункционално устройство (принтер/скенер/копир) в гамата Tonerbenefit.

 

Към бизнес потребителите е насочен моделът Brother MFC-B7710DN, който разполага с факс функционалност и автоматично листоподаващо устройство за 50 листа. Така сканирането на многостранични документи става много по-лесна и бърза задача, без нужда от постоянен супервайзинг от потребителя. MFC-B7710DN работи със същите параметри на печат – 34 стр./мин. и 2400х600 dpi и със същия консуматив за до 2000 страници. За разлика от DCP-B7500D, тук е налична жична мрежова връзка, която позволява лесна интеграция в корпоративни мрежи. Възможността за автоматичен двустранен печат допълнително оптимизира разходите. Brother MFC-B7710DN е най-изгодното 4-в-1 устройство в гамата със своята цена от 479 лв. с ДДС.

 

„Концепцията Tonerbenefit доказа своите предимства пред потребителите, търсещи най-ниската цена на страница и качеството на лазерния печат. Това се потвърждава от отличните продажби и постоянно високото търсене на моделите“ – каза Ива Тотева, Мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България. „Българският потребител винаги оценява изгодните оферти и качествената изработка. Малко по-високата начална инвестиция позволява постигане на много ниска себестойност на печат в дългосрочен план“ – добави тя.

 

Повече за концепцията Tonerbenefit и моделите от серията можете да намерите на адрес https://www.brother.bg/tonerbenefit, както и в големите вериги магазини за електроника.