Аксесоари за кучета, които ще направят стопанина щастлив

 

 

Притежанието на куче е едно от най-хубавите неща на този свят. Без значение какъв ден е имал човек, четириногият приятел винаги ще поздрави на вратата с размахване на опашката. Но да бъдеш собственик на куче носи и определена доза отговорност – да се извежда, игрите с него, подбор на храната, разходки, и …..забавления, за да расте то щастливо.

В последните години ставаме свидетели на какви ли не нови аксесоари и приспособления, които да улеснят живота ни – в работата, в домакинството, ежедневието. Тези новости не подминават и грижата за домашния любимец, а освен това доставят удоволствие не само за него, но и за нас.

Ето няколко много впечатляващи, които си заслужава да купим на нашия пухкав член на семейството.

Интерактивен уред за хвърляне на топка за кучета

Всички кучета обичат да играят и да гонят топка, а с подобен уред собственикът може да лежи на дивана или на тревата и само да гледа как любимецът му лудее/.

Кучешка купа за разходка

Най-добрият приятел на човека се нуждае от хидратация точно толкова, колкото и хората. Затова една хубава купа, с която може да ходи на разходка, винаги е чудесна идея.

Дизайнерско легло

Кой казва, че кучето няма да се чувства добре, ако си има стилно легло. Затова модел с нестандартна форма или цвят, може да се окаже добър избор за любимеца.

Устройство за автоматично пускане на храна

Много е важно кучето да получава достатъчно, но не прекалено много храна. Ето защо на помощ идва автомат, който пуска необходимото зададено количество.

Супер стилна и лека каишка за кучета

Това е задължителен аксесоар за всеки собственик (или собственичка), които сляпо следват всички модни тенденции. Така и кучето няма остане незабелязано.

GPS каишка за домашни любимци

С GPS тракерите за кучета никога няма да загубите най-добрия си приятел. Освен това повечето модели са свързани с телефона , което означава пълен контрол над това, къде се намира.

Видеофон за куче

За много хора раздялата с домашния им любимец е трудна. Но ако разполагат с видеофон, няма да си липсват взаимно. С двупосочна аудио система ще усещането е, че и двамата са у дома.

Ботуши за кучета на открито

Без значение дали навън е студено или жега, ботуши за лапите ще дадат свобода на движението, защитавайки лапите им от камъни, горещи повърхности и остри предмети.

 

Водоустойчиво покривало за столче за домашни любимци

Когато кучето влезе в колата с мръсни лапи, и най-привързаният стопанин ще се намръщи. Но не и ако разполага с водоустойчивото покривало за столчето на домашния любимец.

Пъзелът като кучешка играчка

Кучетата се нуждаят от умствена стимулация точно толкова, колкото и от упражнения. Затова е добре собствениците да помислят за играчка, която да стимулира мозъка им.

Не може да се отрече, че кучетата са най-добрите домашни любимци в света. А когато човек знае, че дава на неговия възможно най-доброто, ще бъде щастлив и самият той.