Ръководство за покупка на смарт часовници

 

Технологиите се развиват непрекъснато. Докато някои предпочитат по-традиционните часовници, има и хора, които търсят повече от своите аксесоари и инвестират в интелигентни часовници. Тъй като интелигентните часовници са все още сравнително нови, тези, които не са закупили такъв преди, може да почувстват, че изборът на правилния интелигентен часовник е трудна задача.

Въпреки че интелигентните часовници могат притежават функции като GPS и push известия, те също се различават по стил и по специфични атрибути като възпроизвеждане на музика и следене на вашето здраве. Ако сте начинаещ и искате да сте сигурни, че ще закупите подходящия интелигентен часовник за вашия начин на живот, ето ви ръководство за закупуване на интелигентни часовници.

Съвместимост на устройството

Докато повечето интелигентни часовници са създадени, за да бъдат спътници на вашия телефон, преди да закупите интелигентен часовник, първото нещо, което трябва да проверите, е дали е съвместимо с вашия телефон. Например тези, които търсят да закупят Apple Watch, ще могат да сдвоят телефона си с него, само ако е iPhone. Има и някои интелигентни часовници като Fitbit Versa, които имат допълнителни функции за потребителите на Android. Можете да разгледате в онлайн магазин за часовници https://timebox.bg за хибридни модели като Armani Exchange и Emporio Armani, които са съвместими с повечето модели телефони на Android.

Дисплей

Умните часовници се предлагат в различни форми и изненадващо не всички интелигентни часовници имат цветен дисплей. Има интелигентни часовници, които имат функции за Bluetooth като Casio’s Edifice Bluetooth Tough Solar Super Illuminator, който отвън изглежда като обикновен часовник за измерване на времето, но има функции като намери моя телефон и вечен календар. В крайна сметка едно от първите решения, които трябва да вземете, е дали искате сензорен екран с цветен дисплей или часовник, който изглежда традиционно(хибриден часовник). Едно нещо, което трябва да имате предвид, е, че въпреки че сензорният цветен дисплей изглежда като правилният избор, той обикновено използва повече батерия, отколкото часовници без този дисплей.

Фитнес функции

Не всички смарт часовници имат функции специално за фитнес, но ако сте спортна натура или искате да започнете да спортувате в бъдеще, такъв интелигентен часовник може да бъде много полезен за вашия начин на живот. Фитнес часовниците могат да се доставят с възможности за възпроизвеждане на музика или с монитор за пулс и крачкомер за тези, които искат да преброят стъпките си и да следят за здравето си. Умните часовници имат способността да проследяват множество различни спортове, така че определено фитнес функцията, трябва да се има предвид.

Бюджет                                                                                  

Последната точка в нашия списък с препоръки, разбира се, е вашият бюджет, който зависи изцяло от вас и вашите обстоятелства. Има няколко различни марки часовници, които предлагат интелигентни часовници, но колкото по-голям е бюджетът на вашия часовник, толкова повече функции и възможности ще има.

Ако искате да разгледате гамата от интелигентни часовници, които предлагаме на нашия уебсайт, щракнете тук, за да разгледате.