Теленор свързва децата с Дядо Коледа

 

Теленор дава шанс на децата с часовници MyKi да надникнат в домашната работилница на Дядо Коледа чрез видео разговор.

Всеки ден до 23 декември между 9 и 21 часа децата ще могат да се обадят на Дядо Коледа и да проведат видео разговор. За целта те трябва да използват мобилното приложение MyKi, инсталирано на телефона на техните родители.

Обаждането е достъпно за всички потребители на часовници MyKi, закупени или взети на лизинг от Теленор. За да може да се осъществи обаждането, потребителите трябва да свалят последната версия на приложението MyKi Watch за iOS или Android.

Инициирането и обаждането се случват през мобилното приложение MyKi. В него има специален бутон, чрез който децата могат да се свържат с Дядо Коледа. Обажданията са напълно безплатни.

До 31.12.2020 г. Теленор предлага детските часовници MyKi в комплект със слушалки Kidsbeat. Предложението е валидно за частни и бизнес клиенти на оператора при покупка на детски часовник с двугодишен договор за абонамент за тарифен план Джуниър 12.99.

Детските часовници MyKi позволяват на родителите да комуникират с детето си и да следят местонахождението му чрез специалното безплатно приложение MyKi Watch. Часовниците разполагат със SOS бутон за бързо набиране при необходимост. MyKi Touch има функции за обаждания и получаване и изпращане на съобщения, докато MyKi Junior поддържа видео разговори, аларми и напомняния и др.

Абонаментният план Джуниър 12.99 включва неограничени видео-разговори между потребителите на детския часовник MyKi Junior и смартфоните на техните родители, както в България, така и в роуминг в Зона ЕС. Планът предлага още неограничени разговори в мрежата на Теленор, 50 минути за разговори с всички национални мрежи в България и в роуминг в Зона ЕС и 10 МВ за мобилен интернет трафик на месец.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.