Запознайте се с Luxury Discounts

Мечтаете ли си понякога да членувате в таен клуб? Да сте част от избраните, да сбъднете мечтите си, да пътувате до примамливи дестинации? Да, 2020 година промени начина ни на живот и уби не е дна мечта, но тази все още може да стане реалност! Запознайте се с Luxury Discounts – онлайн платформата, която предлага най-добрите екскурзии и хотели в ексклузивни промоции, само и единствено за членовете на този “таен клуб”.

За да получите възможността да направите резервация за някоя от дестинациите, трябва да се регистрирате, защото само членовете на Luxury Discounts имат достъп до ексклузивните оферти за висок клас хотели на достъпни цени. Туристическата агенция проучва внимателно пазара предварително, като ви гарантира, че ще получите минимална отстъпка от 20% за луксозната почивка, която ще резервирате, а всичко ще се случи по лесен и удобен начин. Освен вълнуващите ексклузивни оферти, които ще получите в Luxury Discounts, екипът ще добави допълнителни комплименти, които ще ви накарат да се почувствате удовлетворени, като част от избрано тайно общество и разбира се прекрасно отпочинали в края на пътешествието си. Всички оферти са ръчно подбрани и ще ви предложат лукс и стил, подходящ за самите вас и едно незабравимо пътешествие, което ще остави ярки спомени.

 

А каква всъщност е целта на Luxury Discounts? Както може би си спомняте, започнахме нашия разказ с отпечатъка, който необикновената 2020 година остави върху живота на всеки от нас. Пандемията, която се вихри в цял свят, промени съществуването ни на 180 градуса, карайки ни да се затворим в домовете си и да общуваме предимно онлайн. Всичко това обаче се отрази най-много на бизнесите, свързани с туризма, които буквално се борят за оцеляването си. Именно Luxury Discounts е платформата, която се опитва с ваша помощ да им подаде ръка и да им осигури препитание. Ваучерите, които ще изберете там, се заплащат сега, а могат да се използват в рамките на следващата година, което ще осигури така нужните оборотни средства на хилядите семейства в туристическия бизнес, а на вас ще гарантира сбъдването на една мечта.