Samsung Galaxy Note с безплатна застраховка от Теленор

Теленор предлага смартфоните Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra със застраховка Смартфон протект+ с възможност за ползване на покритие без заплащане на застрахователни премии през първите шест последователни месеца. Предложението е валидно до 30 ноември за частни и корпоративни клиенти при закупуването или взимането на лизинг на някой от моделите, заедно със сключване на договор за мобилни услуги за план Тотал + за 24 месеца.

Застраховката на мобилни устройства Смартфон протект+ предлага на клиентите на оператора защита от непредвидени обстоятелства при използването на смартфона им. Пакет „Смартфон протект+“ покрива случайна повреда (например счупване на екрана), умишлена, злонамерена повреда, причинена от някой друг, както и кражба, била тя – грабеж, взлом или джебчийство.

Застрахователната полица не е обвързана със срочен договор и може да бъде прекратена по всяко време, без дължими неустойки. Подробна информация за размерите на месечните премии и самоучастия, устройствата, за които се предлага застраховка и съответните условия на застрахователните продукти е публикувана на официалната страница на компанията, както и в магазините на Теленор. Застраховката е продукт на Chubb European Group SE, а Теленор я предлага в качеството си на застрахователeн агент на компанията.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.