Теленор предлага детските часовници MyKi

 

 Теленор предлага детските часовници MyKi в комплект със слушалки Kidsbeat до 29 октомври. Предложението е валидно за частни и бизнес клиенти на оператора при покупка на детски часовник с двугодишен договор за абонамент за тарифен план Джуниър 12.99.

Клиентите на Теленор могат да се възползват от предложението във всички магазини на оператора, както и чрез Купи онлайн на telenor.bg. При онлайн покупка, клиентите трябва да въведат промокод BLUE или PINK, в зависимост от цвета на слушалките, които искат.

Детските часовници MyKi позволяват на родителите да комуникират с детето си и да следят местонахождението му чрез специалното безплатно приложение MyKi Watch. Часовниците разполагат със SOS бутон за бързо набиране при необходимост. MyKi Touch има функции за обаждания и получаване и изпращане на съобщения, докато MyKi Junior поддържа видео разговори, аларми и напомняния и др.

Абонаментният план Джуниър 12.99 включва неограничени видео-разговори между потребителите на детския часовник MyKi Junior и смартфоните на техните родители, както в България, така и в роуминг в Зона ЕС. Планът предлага още неограничени разговори в мрежата на Теленор, 50 минути за разговори с всички национални мрежи в България и в роуминг в Зона ЕС и 10 МВ за мобилен интернет трафик на месец.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.