Теленор отново предлага лаптопи

Теленор отново започва да предлага лаптопи на своите клиенти. Първите модели в каталога на оператора ще са на Huawei и Lenovo. През септември клиентите на оператора, които изберат да купят или вземат на лизинг лаптоп, ще получават и 2-годишен безплатен лиценз за офис пакета OfficeSuite, както и възможността да купят комплект аксесоари за новия си лаптоп с 30% отстъпка.

Лаптопите в каталога на Теленор са Huawei MateBook D15 и серията Lenovo V15, като при покупка с план от оператора, клиентите получават и MiFi устройство или 4G USB модем. При покупка на някой от тях, клиентите имат възможността да закупят и комплект от раница, мишка и слушалки с 30% отстъпка. За да се възползват от отстъпката те трябва да използват промокод LAPTOPACC.

Huawei MateBook D15 се предлага в една конфигурация, която включва процесор AMD Ryzen 5 3500U, 8GB DDR4 RAM и 256GB SSD. Дисплеят на лаптопа е 15.6-инчов с FullHD резолюция и IPS матрица. Моделът предлага един USB-C, три USB-A, HDMI, RJ-45 и жак за слушалки. Идва с тънко метално шаси и тънка рамка на екрана, сензор за пръстови отпечатъци вграден в старт бутона, pop-up камера в клавиатурата, и тежи 1,53 кг.

Lenovo V15 се предлага от Теленор в три конфигурации с процесори AMD или Intel, които имат 8GB DDR4 RAM и 256GB SSD. Дисплеите са 15.6-инчови с FullHD резолюция, като устройствата имат три USB-A порта, както и HDMI порт и четец за SD карти.

Теленор предлага Huawei MateBook D15 на цена от 1129,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Интернет 15.99 или на лизинг за 48,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план. Цената на всички версии на Lenovo V15 е 999,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Интернет 15.99 или на лизинг за 43,99 лв. с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.