Samsung Galaxy A51 със застраховка Смартфон протект

Теленор предлага смартфоните Samsung Galaxy A51 и Samsung Galaxy A71 със застраховка Смартфон протект с възможност за ползване на покритие без заплащане на застрахователни премии през първите шест последователни месеца. Предложението е валидно до 31 август за частни клиенти при закупуването или взимането на лизинг на някой от моделите, заедно със сключване на договор за мобилни услуги за план Тотал + за 24 месеца.

Застраховката на мобилни устройства Смартфон протект предлага на клиентите на оператора защита от непредвидени обстоятелства при използването на смартфона им. Тя се предлага в два варианта с различно покритие. Пакет „Смартфон протект“ покрива случайна повреда (например счупване на екрана), умишлена, злонамерена повреда, причинена от някой друг, а пакет „Смартфон протект +“ включва и кражба, била тя – грабеж, взлом или джебчийство.

Застрахователната полица може да бъде сключена в момента на покупка или вземане на лизинг на устройството или до 7 дни след това, а избраният застрахователен пакет не може да бъде променян. Полицата може да бъде прекратена по всяко време, без дължими неустойки. Подробна информация за размерите на месечните премии и самоучастия, устройствата, за които се предлага застраховка и съответните условия на застрахователните продукти е публикувана на официалната страница на компанията, както и в магазините на Теленор. Застраховката е продукт на Chubb European Group SE, а Теленор я предлага в качеството си на застрахователeн агент на компанията.

Samsung Galaxy A51 е със Super AMOLED FHD+ Infinity-O екран с диагонал от 6.5 инча, който няма рамки и е със съотношение на страните 20:9, което го прави по-удобен при мултитаскинг. Четворната му камера включва 48MP основна камера, 12MP ултраширокоъгълна камера, 5MP макро обектив и 5MP сензор за дълбочина. Устройството разполага с осемядрен процесор Exynos 9611, 4GB RAM и 128GB вътрешна памет, която може да се увеличи с допълнителна microSD карта.

Samsung Galaxy A71 разполага със Super AMOLED Plus FHD+ Infinity-O екран за още по-ярки цветове, чийто диагонал е 6.7 инча. Неговата четворна камера е с 64MP основна камера, 12MP ултраширокоъгълна камера, 5MP макро обектив и 5MP сензор за дълбочина. Процесорът му е Snapdragon 730G с 6GB RAM и 128GB вътрешна памет, която също може да бъде допълнена с microSD карта.

И двата модела имат 3.5 мм. жак за слушалки, като софтуерът е Android 10 с One UI интерфейс. Той улеснява работата със смартфоните, като основните елементи са така разположени, че да се достигат удобно при използване с една ръка.

Теленор предлага Samsung Galaxy A51 на цена от 289,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 51.99 или на лизинг за 15,59 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план. Samsung Galaxy A71 от Теленор е на цена от 389,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 51.99 или на лизинг за 21,59 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.