Теленор дава допълнителни 30 000 MB

 

Теленор предоставя еднократни национални 30 000 MB мобилни данни за 3 месеца на пълна скорост за нови и настоящи клиенти при активация или подновяване на договори за избрани услуги и абонаментни планове. Услугите, включени в предложението, са Drivey 4G, Интернет+ 16.99 + MiFi, а плановете – Интернет 20.99 и по-високи, както и Тотал+ 25.99 и по-високи такива.

Предложението е валидно до 31 август 2020 г., като допълнителните 30 000 MB данни на максимална скорост се активират автоматично, еднократно и са валидни за 3 месеца, само на територията на България.

Drivey е услуга за мониторинг и проследяване на автомобили и включва комбинация от устройство за диагностика на автомобила (OBD-II) и мобилно приложение. Устройството позволява на клиентите да получат достъп до данни за техническото състояние на автомобила, като сервизна информация за двигателя и акумулатора например, както и да проследяват местоположението му.

Версията на Drivey с 4G възможности позволява на потребителите да пуснат WiFi мрежа, която може да се използва от пътниците в автомобила. Към нея могат да се свържат до 10 устройства.

Drivey се предлага с абонаментни планове за 12 или 24 месеца. Цената за абонамент с 2G устройство е 15,99 лв. на месец за една година или 9,99 лв. на месец за две години. Абонамент за Drivey с 4G възможности се предлага за 29,99 лв. на месец с договор за една година и 19.99 лв. на месец за две години, като и в двата случая включва 15000MB допълнителни данни за сърфиране на територията на България на месец.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.