Huawei Mate 30 Pro в комплект с FreeBuds 3 от Теленор

Теленор предлага силно ограничени бройки от смартфона Huawei Mate 30 Pro в комплект с безжичните слушалки Huawei FreeBuds 3. Телефонът е в цвят Space Silver, а слушалките в черен цвят. Комплектът се продава само и единствено в магазина Теленор в The Mall на бул. „Цариградско шосе“ 115 в София. Закупилите комплекта получават и Premium Service следпродажбено обслужване, включващо еднократна безплатна подмяна на екран или заден панел в случай на повреда в рамките на първите 6 месеца, безплатна доставка от врата до врата за гаранционни ремонти, специализирана услуга по горещата линия, както и възможност за индивидуална консултация с технически съветник.

Huawei Mate 30 Pro е с 6.53-инчов безрамков OLED дисплей с резолюция 2400×1176 пиксела, който поддържа цветово пространство DCI-P3 и технологията HDR10 и има прорез в горния си край. Предната камера е с 32MP резолюция на основния сензор, като има и втори Time-of-Flight (ToF) сензор за по-добри снимки в портретен режим. На гърба е четворна Leica камера с два 40MP сензора за ултрашироката и широката камера, 8MP сензор за дългофокусната камера и 3D ToF сензор.

Смартфонът е с осемядрен процесор Kirin 990, 8GB RAM и 256GB вътрешна памет. Батерията му е с капацитет 4500mAh, като телефонът поддържа технологията за бързо зареждане Huawei Super Charge. Софтуерът на Huawei Mate 30 Pro е базиран на версията на Android 10 с отворен код и потребителския интерфейс EMUI 10, като не поддържа Google Mobile Services. Вместо това устройството разполага със софтуерните инструменти Huawei Mobile Services, както и магазинът за приложения Huawei AppGallery.

Huawei FreeBuds 3 са с open-fit дизайн и процесора за носими устройства Kirin A1, който осигурява интелигентно двупосочно шумоподтискане. Нивото на шумоподтискане може да бъде управлявано според желанията на потребителите чрез приложението AI Life, инсталирано на смартфона. Те поддържат и безжично зареждане, включително и чрез функцията за обратно безжично зареждане на Huawei Mate 30 Pro.

Теленор предлага Huawei Mate 30 Pro в комплект с FreeBuds 3 на цена от 1209,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 49.99 или на лизинг за 57,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.