XPG  с нови гейминг продукти на CES 2020

 

XPG ще разкрие своето ново портфолио с гейминг устройства по време на тазгодишното технологично изложение в Лас Вегас под мотото “Инвазията започна.” Продуктите включват гейминг периферия и аксесоари, PC компоненти, DDR4 модули и SSD дискове. От XPG ще покажат за първи път и своя нов гейминг ноутбук, mini PC и монитор.

XPG XENIA, PHOTON и GAIA Mini PC

Посетителите ще могат да видят ексклузивно за първи път новия XPG XENIA 15. Разработен в колаборация с Intel, този 15,6-инчов ноутбук разполага с Full HD IPS дисплей, най-новото 9-о поколение Intel® Core™ i7 процесор и многократно награждавания XPG SX8200 Pro M.2 премиум диск. Десктоп геймърите ще имат възможност да изпробват и миникомпютъра XPG GAIA, поместен в 5-литров корпус, също разработен съвместно с Intel, който се отличава с леко шаси, сменяем PCI слот за карти до 8” и 500-ватов 80 PLUS® Platinum сертифициран компактен PSU.

XPG PHOTON има 27-инчов IPS екран с Vivid Color® Eye-Safe технология на дисплея от PixelDisplay Inc., внедрен за първи път в гейминг монитор. Тази нова технология предоставя намалено зрително напрежение по време на ползване през нощта чрез елиминиране на вредната синя светлина с възможност за избор на цветовите настройки между дневен и нощен гейминг.

PC компоненти

XPG VOLTA 

Компютърната кутия XPG Volta показва, че размерът има значение. С дизайн с цилиндрична форма, направена от висококачествени метал и стъкло, тя представлява истинско зрително пиршество за гейминг. Корпусът е подходящ за E-ATX дъна, като е предвидено и място за водно охлаждане.

 

XPG SSD & DRAM

Сред новостите се включват три нови концептуални PCIe Gen4 SSD устройства (SAGE, INDIGO и PEARL) със скорости на четене и запис от съответно 7000 и 6000 MB/s, поддръжка на NVMe 1.4 и най-новата AMD платформа, както и SU630 и SX8100 SSD дискове с до 4TB капацитет. SE900G и SE770G RGB външни SSD-та със запис до 2000 MB/s и два нови концептуални RGB DRAM модули (XPG DARKMOON и XPG SYDYRU) с честота до 4800MHz и капацитет до 32GB ще допълват хардуерното портфолио. 

 

 

Периферия и аксесоари

XPG PRECOG е гейминг хедсет с ергономичен дизайн и динамични електростатични говорители, създаден за епично качество на звука с Hi-Res-сертифицирано аудио, което покрива високи и ниски честоти и специален FPS режим.

XPG HEADSHOT е ултралека гейминг мишка, която може да бъде персонализирана според размера на дланта, предпочитания захват, финишна повърхност и елементи на дизайна като аватар или лога на отбора.

Всички нови продукти ще бъдат изложени в периода 7 – 10 януари с локация Venetian, Titian 2206 по време на CES 2020 в Лас Вегас.