BMW показа още четири авто приложения

Немският гигант BMW добави още четири мобилни приложения към своя каталог за авто софтуер –  TuneIn, Glympse, Rhapsody и Audible.

По време на авто изложението в Ню Йорк концернът показа новите приложения, предназначени за повишаване на комфорта на пътниците в автомобилите. Почитателите на хубавата музика вече могат да разчитат на Rhapsody и TuneIn, докато ако предпочитате да слушате аудио книги докато сте на път, за вас е предназначена Audible. Glympse пък ви дава повече възможности за навигация и ориентиране.

Всяко от четирите приложения ползва LCD екрана на поддържаните BMW модели, а интерфейсът им наподобява познати програми като тази за навигация или хендс-фрий.

Абонатите на Glympse, които ползват приложението в автомобила, ще получат почти същата функционалност, която им дава и смартфон версията. В нея влиза свалянето на музика, поддържането на обложки на албуми и създаването на плейлисти.

Слушайки аудио книги с Audible може да превъртате напред и назад с по 30 секунди, както и да променяте скоростта на четене. BMW версията на приложението е синхронизирана с Whispersync на Amazon, което означава, че ако сте слушали нещо на вашия Kindle таблет, после може да продължите директно от същото място в колата.

 

авто аксесоари