Двойни мегабайти за Коледа от Теленор

С кампанията „Коледа по твой избор“, всички клиенти на Теленор, които сключат договор за избрани абонаментни планове Тотал+ между 4 декември 2019 г. и 30 януари 2020 г. ще получат за първите шест месеца двойно повече включени национални мегабайти за мобилен интернет на максимална скорост, които могат да се ползват само в България, всички трафик пакети и всички дигитални услуги, без допълнително заплащане. Предложението е валидно за нови и съществуващи клиенти, които подпишат двугодишен договор за план Тотал+ с месечна такса над 21,99 лв.

Освен това, всеки клиент на Теленор, сключил договор за план Тотал+ в периода на кампанията участва автоматично и в томбола за един от три ваучера на стойност 5000 лв. за осъществяване на мечтано пътуване.

Използването на всички дигитални услуги, предлагани от Теленор, става като клиентите запълнят всички позиции, които са включени в избрания от тях план и активират останалите услуги като допълнителни пакети, които ще бъдат без допълнително заплащане за период от шест месеца от датата на сключване на договора. Дигиталните услуги, които клиентите на Теленор могат да активират без допълнително заплащане в периода на коледната кампания са HBO GO, Deezer, Nickelodeon Play, Bookmate, Buba Play, PLAY DIEMAXTRA и “Капитал”, като те могат да бъдат деактивирани по-всяко време, без неустойка. В края на промоционалния период, клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да деактивират дигиталните услуги, които са извън включените в плана им позиции, или да продължат абонаментите си, като заплатят цената на допълнителните пакети.

За да се възползват от пакетите с трафик към приложения и сайтове за чат, социални мрежи, музика и видео, клиентите е необходимо да ги активират в приложението MyTelenor в периода на кампанията. След изтичане на периода от шест месеца промоционалните трафик пакети ще бъдат деактивирани автоматично, а трафик пакетите, включени в съответния план Тотал+ ще останат активни за пълния период на договора.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалния сайт www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.