Теленор отбелязва Коледа с ежедневни изненади

Теленор предоставя ежедневни идеи за коледни подаръци и различни предложения и отстъпки в приложението MyTelenor до края на годината. Всеки ден до края на годината клиентите на оператора могат да получават празнични изненади от Теленор, както и идеи за празнични подаръци с отстъпки, които включват разнообразни продукти и услуги от партньори на компанията, които предлагат детски играчки, потребителска техника, козметика, почистване на дома, услуги за автомобила и др.

Между 2 и 31 декември 2019 г., всеки ден, всички частни и бизнес клиенти на Теленор на абонаментни и предплатени планове с включени мобилни услуги, с изключение на абонатите на план „Интернет по мярка“, могат да кликнат на банера на кампанията в приложението и да разкрият изненадата за деня.

Всеки участник може да вземе изненадата за деня веднъж и да види всички изненади за дните досега, както и от кои партньори са предстоящите изненади. Участниците не могат да вземат изненадите от изминалите дни, нито да разкрият предварително изненадите за следващите дни. Вземането на изненадите не е задължаващо с покупка и участниците могат да изберат дали да ги използват в последствие. Участието в кампанията е възможно през мрежата на Теленор, както и в роуминг.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалния сайт www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.