Теленор пусна новата камера GoPro Hero8 Black

Теленор стартира предварителна продажба на новата камера GoPro Hero 8 Black.

Желаещите могат закупят новата камера чрез Купи онлайн от днес до 23:59 на 28 октомври и да получат своите устройства от 29 октомври 2019 г. Kлиентите на Теленор, които в рамките на тази кампания закупят GoPro Hero 8 Black ще получат и подаръци – син силиконов калъф за камерата и външна батерия за нея.

Теленор предлага GoPro Hero 8 Black за 879,99 лв. при плащане в брой, а от 29 октомври 2019 г. може да бъде получена и за 42,49 лв. на месец при договор за лизинг за 24 месеца.

GoPro Hero 8 Black притежава обновен дизайн, който я прави още по-лесно преносима и предлага възможност за бърза и удобна смяна на аксесоари. Камерата идва с допълнително подобрена HyperSmooth 2.0 стабилизация за още по-добро видео-заснемане с професионално качество и 4K резолюция, както и TimeWarp 2.0 функция, още по-добри възможности за HDR снимки, гласови команди, три вградени микрофона с още по-добра изолация на страничен шум и др.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.