Изключителен избор на монитори Philips на IFA 2019

 

Посетителите на щанда на Philips на IFA 2019 (Берлин, 6-11 септември 2019 г.) ще бъдат изненадани: огромен набор от монитори на Philips, с размери и функции, предназначени да задоволят нуждите на потребители вкъщи, както и тези на професионалистите във всяка област. Независимо дали тези нужди са за по-добро представяне на картината, повече сигурност, ултра свързаност, по-голяма творческа свобода, игри на високо ниво или екосъобразна продуктивност среда, най-новите монитори на Philips имат решение.

Тотално потапяне: извивки за вашето визуално удоволствие

Извитите монитори на Philips извеждат преживяването при гледане на съвсем ново ниво, осигурявайки по-персонална, по-потапяща работа и игра. Извитите екрани предлагат по-увлекателно изживяване, като имитират естествената извивка на окото, свеждат до минимум изкривяванията, докато създават фин потапящ ефект, който привлича потребителите.

Определени формати предлагат дълбочина от 1500R или 1800R, като разширяват видимото поле и влизат в периферното зрение на потребителите за оптимален зрителен комфорт.

Форматът 43,4” 32:10 е достатъчно широк, за да замени множество по-малки дисплеи, което го прави перфектно решение за финансови, банкови и други B2B сектори.

 Осезателни решения: технология, която можете да докоснете

Технологията със сензорен екран е звездната функция за тази година. Всички монитори Philips SmoothTouch, които са представени на IFA, включват иновативен Projected-Capacitive (P-Cap) тъч с поддръжка на до 10 точки за най-доброто потребителско изживяване.

 Идеално подходящи за информационните и търговски зони, хотелиерството и сектора на образованието, тези универсални монитори се предлагат с множество функции за допълнително удобство и гъвкавост.

Усъвършенстваната IP54 защита означава, че водата и прахът не представляват почти никаква заплаха, докато многобройните възможности за свързване и плавното регулиране на ъгъла гарантират по-голям комфорт и лекота на използване.

 Професионална мощност: нови клавиши за отключване на вашата производителност

 Мониторите на Philips имат точно това, от което се нуждаят професионалистите, за да повишат своята ефективност и производителност на работното място.

 Тази година моделите включват функции за повишаване на свързаността, като USB 3.1, USB-C докинг, USB-A докинг с DisplayLink и DC-out; функции за подобряване на сигурността, като превключваема технология за поверителност и изскачаща уеб камера Windows Hello ™; функции за осигуряване на устойчивост, като опаковъчен материал, подлежащ на рециклиране, енергоспестяващ PowerSensor, LightSensor и Zero Power Switch; функции, за да извлечете максимално удоволствие от всеки работен ден, като 4K UHD резолюция, ултра широка технология за цветовете, режим LowBlue, режим EasyRead и много други.

 Игра на следващо ниво: изживяването, което винаги сте искали

 Мониторите на Philips предлагат на потребителите игрово изживяване като никой друг.

Моделите, които са изложени на IFA, са препълнени с най-модерни функции, за да осигурят гладка, бърза, високопроизводителна игра и привличащи вниманието графики. В допълнение към подобряващите комфорта иновации са и такива защитаващи зрението, които да направят всяка минута прекарана в игра още по-приятна. Освен това, благодарение на ползотворното партньорство с известните британски аудио експерти Bowers & Wilkins, 55-инчовият модел включва ексклузивни високоговорители Bowers & Wilkins с три отделни игрови аудио режима, за да предложи на потребителите неземно звуково изживяване.

Технически подробности за ключовите монитори на Philips, показвани на IFA:

 272B1G, 241B1V, 279C9 и 272B7QUBHEB – предназначени за днешните професионалисти, тези дисплеи са оборудвани с широк спектър от функции за производителност и функции за увеличаване на продуктивността. 27-инчовият 272B1G е особено екологично чист, изграден с 85% рециклирана пластмаса с TCO edge, 100% без живак, халоген и PVC-BFR, и предлага на потребителите най-ниската консумация на енергия, благодарение на енергоспестяващите технологии като PowerSensor, LightSensor и Zero Power Switch. В допълнение към функциите за свързване като USB, VGA, DVI, DP, HDMI, 23,8-инчовият 241B1V предлага богати възможности за защита на поверителността, което го прави идеален избор за правителствени, банкови и военни потребители. Елегантният и тънък 27-инчов 279C9 е без рамки, като предлага истинско пространство от край до край в допълнение към красотата на 4K UHD резолюцията, съчетана с IPS и ултра широка цветова технология за брилянтни изображения.

27-инчовият 272B7QUBHEB е зареден с удобни функции като защитена изскачаща уеб камера на Windows Hello ™ и QHD резолюция, и предлага на потребителите цялостно решение за докинг с USB-C и USB-A (DisplayLink) свързаност, както и DP-out и DC-out.

 346P1, 439P9H, 345B1C, 272E1CA и 328E1CA – тези извити монитори са специално оформени, за да предлагат на потребителите подобрено, по-потапящо изживяване. 34-инчовият 346P1 включва функции като тристранен безрамков дизайн, USB-C докинг, захранване за лаптоп и опционална изскачаща уеб камера Windows Hello ™. 439P9H осигурява широк 43,4-инчов безрамков дисплей в допълнение към USB-C докинг, изскачаща уеб камера Windows Hello ™ и много други. 345B1C осигурява USB-C докинг и RJ45, изскачаща уеб камера Windows Hello ™, HDR технология и енергоспестяващи PowerSensor и LightSensor. 27-инчовият 272E1CA и 31,5-инчовият 328E1CA разполагат с потапящ дизайн и са оборудвани съответно със 75Hz Freesync и 60Hz Adaptive sync технология. 

162B9T, 172B9T, 222B9T и 242B9T – тези тъч модели се предлагат в голямо разнообразие от формати (15,6”, 17”, 21,5” и 23,8”), всеки оборудван с проектирана капацитивна 10-точкова сензорна технология, подобрена защита IP54 срещу вода и прах, сгъваема ергономична стойка и функции за свързване като VGA, DVI, HDMI 1.4, DP 1.2, USB 3.1.

 558M1RY и 328M1R

558M1RY и 328M1Rпредназначени за конзолни геймъри, тези модели са снабдени с функции да направят игровото изживяване наистина впечатляващо. Акцентите включват дизайн без рамки, 4K резолюция с честота на опресняване от 120Hz, HDR1000 за 558M1RY (54,6”) или HDR600 за 328M1R (31,5”), технология Adaptive Sync/Freesync, малко входно закъснение, иновативна четиристранна технология Ambiglow, високопроизводителни високоговорители Bowers & Wilkins (558M1RY) и много други.