Гемърска клавиатура от Genesis – Thor 300 TKL

Една от най-известните компании, производител на периферия за геймъри, Genesis, разработи  специален продукт за своите потребители, които често участват в професионални турнири или си организират такива с приятели: това е клавиатурата Thor 300 TKL.

TKL ( или както е познат  терминът на англиски език Tenkeyless Mechanical Keyboard) – означава клавиатура, без цифровите клавиши. Липсата на на този компонент прави Thor 300 TKL изключително мобилна. В добавка е и устойчивият и алуминиев корпус, който  гарантира дълготрайност и комфорт по време на пътуването.

Привключване към режим на игра

Thor 300 TKL използва Outmus привключвачи като допълнително на това, дава възможност на потребителите да избират между два от най-популярните превключвачи за геймъри: син и червен. Всеки модел е екипиран със своя собствена светлина: зелена за синия превключвач и бяла за червения.

Функционално осветление

Друг специфичен гейминг елемент при Thor 300 TKL може да се разпознае в 20 – те вида осветление.  Осем от които са посветени изцяло на популярни мултигеймърски жарове като FPS, MOBA и т.н. Като добавка, играчите могат сами да програмират до два допълнителни, напълно уникални вида.

Не пропускайте клавиша

Като клавиатура за геймъри Thor 300 TKL промотира пълно N-Key завъртане. По този начин сигнала от контакта с клавиатурата незабавно се изпраща като импулс до компютъра и по този начин играчът няма да се притеснява, че системата не може да разпознае нито един от клавишите, когато те са задействани по едно и също време.

По-лесния път към победата

Като добавена характеристика за мобилността на Thor 300 TKL е факта, че клавиатурата е оборудвана с кабелен органайзер, както и с противоподхлъзваща се гумена подложка, която не позволява на устройството да се движи по повърхността по време на игра. Клавиатурата също така има определана бройка мултимедийни клавиши.