HONOR обнови устройствата си

Смартфон брандът HONOR обяви, че интерфейсът EMUI 9.1 скоро ще бъде достъпен за много HONOR устройства. Най-новата версия на EMUI осигурява балансирано и обогатено потребителско изживяване във всеки един момент на употреба.

 

Актуализацията се очаква през третото тримесечие на 2019 г. за моделите: HONOR View20*, HONOR View10, HONOR 10, HONOR 9, HONOR Play, HONOR 8X, HONOR 10 Lite, HONOR 9 Lite и HONOR 8A.

 

В допълнение към по-опростения и по-приятен за ползване интерфейс за моделите Lite и по-премиум версиите**, моделите ще получат GPU Turbo 3.0, който е съвместим с 25 популярни игри и гарантира по-ниска консумация на енергия. Файловата система EROFS, която идва с актуализацията, осигурява по-бърза и по-гладка работа. Цветовете в основното меню са по-модерни и съвместими, интерфейсът е проектиран за по-лесна употреба и прозрачност, а вече можете да зададете и собствено или предварително инсталирано видео, когато избирате тон на звънене.

 

HONOR също обяви, че Android Q скоро ще бъде на наличен за HONOR View20, HONOR 20 Lite и HONOR 20, като брандът планира да обнови и други модели. Очаквайте повече информация за списъка с допълнителни устройства, които ще получат актуализацията.

 

*Magic 2.1 интерфейс. Новите функции, които идват с тази актуализация, са същите като новите функции на интерфейса EMUI 9.1.

**HONOR View20, HONOR View10, HONOR 10, HONOR 9, HONOR 10 Lite, HONOR 9 Lite.