HONOR 20 продължава да бележи рекорди в Китай

Смартфон брандът HONOR обяви, че стартира световните доставки на своя най-нов флагман HONOR 20. Това се случва непосредствено след като марката регистрира рекордни продажби от над 1 милион бройки от модела в Китай и то само за 14 дни. Флагманът HONOR 20 ще влезе в продажба, като се започне с Франция, Германия, Малайзия, Русия и Великобритания на 21 юни; Италия и Холандия на 24 юни; Индия на 25 юни; Полша на 28 юни и Испания в началото на юли. Скоро се очаква да започнат доставките и на други пазари. Отделно, HONOR 20 PRO достигна продажби от 100 милиона юана (приблизително 15 милиона долара) малко след пускането му в продажба тази седмица.

 

Свободната цена на HONOR 20 на основните европейски пазари – Испания, Германия, Италия, Франция, Холандия, ще бъде 499 евро.

 

 

Също така за пета поредна година HONOR стана най-добре представилата се марка на ежегодния ден за разпродажби (618 Sales Day) на JD.com, една от най-големите платформи за електронна търговия в Китай. Тази година брандът оглави продажбите и приходите в категорията Android смартфони. HONOR 20, безспорната звезда от HONOR 20 Series, също така стана най-продаваният продукт в категорията Android смартфони на цена между 2000 и 2999 юана в JD.com.

 

Серията HONOR 20, която включва HONOR 20 LITE, HONOR 20 и HONOR 20 PRO, бе официално представена в Лондон на 21 май. Възхваляван за своя превъзходен дизайн и несравними фотографски възможности, HONOR 20 вече натрупа огромен брой позитивни ревюта от най-добрите технологични медии, включително GSMArena, Tech Advisor, Stuff и Mashable. Освен позитиви от IT журналисти, заради най-добрата в своя клас четворна AI камера и несравнимата производителност, HONOR 20 трупа похвали и от страна на потребителите. Многофункционалният смартфон се очаква в България в края на юли месец.

 

„Това е изключително важен момент за HONOR, защото постигнахме рекордно високи продажби на HONOR 20 – каза Джордж Дзао, президент на HONOR. След този успех ние сме развълнувани да обявим старта на глобалните доставки на HONOR 20 за нашите страхотни фенове, които са неуморни в подкрепата си за марката и нашите иновативни продукти. Ние сме амбицирани да постигнем успех с HONOR 20 на нашите външни пазари и нямаме търпение всички да се докоснат до този продукт.“

 

HONOR 20 PRO, който понастоящем се предлага само в Китай, постигна удивителен обем на продажбите от 100 милиона юана в рамките само на три секунди след пускането му в продажба на 18 юни. Потребителите извън Китай скоро ще могат да се докоснат до този дългоочакван смартфон. По-рано миналия месец той получи две награди от Android Authority и Android Police съответно за „Избор на редактора“ и „Най-търсен модел“. Освен това HONOR 20 PRO бе оценен високо (5/5 оценка) от Android Authority и от Tech Advisor и Android Central (4/5 оценка). Тези впечатляващи похвали от експерти от бранша свидетелстват за ангажимента на марката да предложи на своите потребители превъзходно качество и изживяване. Очаквайте скоро актуални новини за глобалната наличност на HONOR 20 PRO.