Мotorola one vision жъне успех на българския пазар

 

 

 

Точно 20 дни след глобалната премиера на motorola one vision равносметката за продажбите на модела оправдава очакванията. Предлагането на motorola one vision у нас стартира още в деня на неговото официално представяне – 15-ти май. Оттогава досега у нас на всеки 15 минути някой си купува точно този модел.

 

“Продажбите на motorola one vision определено изпълняват очакванията ни и дори смятаме, че тепърва ще има ръст в търсенето на този модел. Тенденциите са потребителите все повече да се обръщат към модели с флагмански възможности на достъпни цени и ние точно това им даваме с този продукт.  Отзивите от партньорите ни са чудесни и вярваме, че хората вече започват да припознават Motorola отново като иновативната марка, на която могат да се доверят.”, коментира ранните резултати Владимир Велков, регионален мениджър на Motorola Mobility в Lenovo за България и Македония.

 

motorola one vision привлича потребителите с новаторския и удобен за работа с една ръка 21:9 Cinema Vision дисплей, 48MP камера с Quad Pixel технология и изкуствен интелект, с възможностите на Night Vision режима за впечатляващи нощни снимки и с огромната 128 GB памет. Като част от програмата на Google Android One, моделът идва с чист Android 9.0 и ще получава регулярни ъпдейти за сигурност и две основни обновления на операционната система. Цената също е определящ фактор, а в момента motorola one vision се предлага на ексклузивната цена от 549 лв., което го превръща в модел без аналог в този ценови клас.