Премиум смартфони HONOR 20 в Лондон на 21 май

Брандът ще изненада с първия в света динамичен холографски дизайн

 

Глобалният смартфон бранд HONOR ще разкрие първия в света динамичен холографски дизайн заедно с премиерата на най-новите си модели HONOR 20. Представянето на флагманската серия ще бъде ключов момент от еволюцията на HONOR, тъй като това е първата серия смартфони на бранда, която се състои от 3 модела: HONOR 20, HONOR 20 PRO и HONOR 20 Lite. Световната премиера ще се състои в Лондон на 21 май. Моделите ще впечатлят потребителите с професионалните си фотографски възможности, способни да уловят чудесата около нас, както и с превъзходния си динамичен холографски дизайн – шедьовър, създаден чрез перфектното съчетаване на художествено майсторство и революционната технология Triple 3D Mesh.

 

Чудото на революционния динамичен холографски дизайн

 

Докато световните марки се фокусират върху подобряване на функционалността на смартфоните, HONOR се стреми да създава перфектната комбинация от функционалност и естетика. HONOR 20 ще преобърне представите на потребителя за смартфон дизайн, превръщайки се в първия смартфон в историята на HONOR, който разполага с многоизмерен динамичен холографски стъклен гръб.

Динамичният холографски стъклен гръб е направен чрез двуетапен процес, благодарение на първата в индустрията технология на HONOR – Triple 3D Mesh. Дълбочинният слой е създаден с помощта на прецизна техника. Той е вграден в милиони миниатюрни призми, които приличат на парченца диаманти.

След завършването на този сложен процес, дизайнерите комбинират този слой с две други повърхности: стъклен слой и слой, покрит с цветовете на предстоящите модели HONOR 20, които ще бъдат разкрити на премиерата на 21 май. Резултатът е оптичен ефект, предизвикващ дълбочина, благодарение на който серията HONOR 20 изпъква пред своите предшественици.

 

Чудото на „винаги по-добрия“ дизайн

 

„Мотото на HONOR при дизайна на нови продукти e „Винаги по-добър“ и негово олицетворение е всичко, което създаваме. Най-новата ни технология Triple 3D Mesh е шедьовър на технологичното майсторство. Въведена за първи път със серията HONOR 20, тази иновация включва високо прецизен и сложен процес на сглобяване. От всеки 100 задни панела само 20 успяват да отговорят на нашите строги стандарти. Въпреки огромното предизвикателство, което това представлява, HONOR продължава да е твърдо ангажиран със създаването на стъклен гръб, използвайки тази техника. Ние се стремим да предложим най-доброто на нашите клиенти“, каза Джордж Джао, президент на HONOR.

HONOR е известен с впечатляващите си дизайнерски идеи. Със своите революционни технологии днес брандът се е утвърдил като водещ иноватор при дизайна на стъклени смартфон гърбове, стартирайки революцията при дизайна още с уникалния 2.5D стъклен гръб на HONOR 8 и 3D извития стъклен дизайн на гърба на HONOR 9. След това при HONOR 10 брандът представи зашеметяващия дизайн Aurora – цветен градиент, който прелива пленително на гърба на модела. Със серията HONOR 20, HONOR вече е готов да изведе инженерните си иновации при дизайна на ново ниво –  игра със светлината, за да създаде първия в света динамичен холографски дизайн, съчетан със знаковите за HONOR цветове и градиенти.


Чудото на потребителски ориентираните дизайн и функции 

 

Мотото „Винаги по-добър“, което HONOR следва при дизайна, кара марката да излезе отвъд познатите рамки на текстурния и цветовия дизайн и да създаде първия в света динамичен холографски стъклен гръб. Серията HONOR 20 се отличава и с 6.26инчов All-view дисплей с 91.6% съотношение на екрана към тялото. В комбинация с 4.5 мм предна камера, вградена в екрана, All-view дисплеят позволява още по-вълнуващо визуално изживяване, без да се прави компромис с естетиката.

 

За разлика от предишните модели, при HONOR 20 ръбовете са изгладени за постигане на максимално елегантен дизайн. Това включва внимателно позициониране на сензора за пръстови отпечатъци от дясната страна на алуминиевата рамка, за да допълни естественото поставяне на пръстите, когато потребителят вдига телефона. Повърхностният слой против пръстови отпечатъци гарантира, че телефонът ще изглежда добре през цялото време. Извитият екран не само осигурява по-добър захват в ръката, но също така позволява увеличаване на всички три измерения на телефона: дължина, ширина и височина, за да се подобри цялостното изживяване при гледане.

 

Асиметричното „L-образно“ позициониране на обективите на камерата подобрява технологичната мощ на HONOR 20, защото прави възможно вграждането на по-голям размер батерия и в същото време запазване на естетиката на динамичен холографски стъклен гръб.

На премиерата на моделите от серията HONOR 20 в Лондон брандът ще демонстрира как с тях всички може да “улавяме чудеса“ и ще разкрие още много възможности на камерата и дизайна. Моля, отбележете датата 21 май в календара си и останете на линия за още новини на уебсайта на HONOR: hihonor.com, и в официалните канали на бранда в социалните мрежи.