Galaxy Tab A вече се предлага на българския пазар

 

От тази седмица Samsung стартира продажбите на новия таблет Galaxy Tab A в България. Таблетът ще бъде наличен в три елегантни цвята – черен, златен и ексклузивен сребърен цвят в комбинация с вътрешна памет от 64 GB, който ще се продава в избрани магазини в страната. Мобилните оператори ще предлагат LTE версия на Galaxy Tab A, а WiFi версията ще бъде налична във веригите за потребителска техника в страната.

Елегантен, класически, неустоим

Със своя елегантен 7.5-милиметров метален корпус, Galaxy Tab A е компактно и лесно преносимо устройство, което може да се ползва навсякъде. Широкият екран с 80% покритие на дисплея спрямо предната страна и много тънка рамка осигуряваща уникално визуално изживяване.

Изживяване като на кино

Със своите впечатляващи хардуерни характеристики,  Galaxy Tab A предлага изживяване като на кино, където и да си. Таблетът е по-бърз, с по-ярък 400-nit екран, издръжлива 6,150mAH батерия и спиращ дъха Dolby Atmos 3D звук през двойните стерео високоговорители. Устройството има и слот за micro SD карта с възможност за допълнителни 512 GB памет – всичко необходимо, за да се наслаждаваш истински на любимите си филми.

Повече забавление и повече споделени мигове

Galaxy Tab A идва и с вградени приложения за повече споделени мигове с хората, които обичаш. Приложението Kids Home осигурява развлекателно съдържание, с което малчуганите да се учат и забавляват. Освен това, родителите имат възможност да контролират времето за използване на устройството, както и съдържанието, достъпно за техните деца. А пък приложението Family Group Sharing ти помага да споделяш любов: с него лесно обменяш снимки, отбелязваш предстоящи събития и изпращаш напомнящи съобщения в рамките на един семеен профил, за да може всички да бъдат свързани.

За повече информация относно Galaxy Tab A посетете www.samsung.com/bg