Motorola и PUMA създават кецове

През последните 90 години Motorola създаде едни от най-емблематичните мобилни телефони в света, дефинирайки ключови моменти в модата и поп културата. Днес Motorola прави още една крачка напред, като обявява ново партньорство с PUMA.  

 

Сътрудничеството между Motorola и PUMA отбелязва преоткриването на ретро технологиите и спортната мода с ексклузивните маратонки RS-X. Тази специална колекция ще обединява историята на спорта, модата, технологиите и иновациите, вдъхновени от дизайна на мобилните телефони на Motorola.

 

“Развълнувани сме от възможността да си партнираме с бранд, който е отдаден на това да налага иновации и определена култура също колкото и нас. Заедно с Motorola преминаваме на следващо ниво с изцяло нова версия на 80-тарския RS стил, с детайли, вдъхновени от технологиите”, коментира Адам Петрик, глобален маркетинг директор на PUMA.  

 

“С повече от 90 години иновация зад гърба си, Motorola създаде едни от най-емблематичните мобилни телефони в света, дефинирайки ключови моменти в модата и поп културата. Това сътрудничество с PUMA е доказателство как стилът и технологиите продължават взаимно да се вдъхновяват”, отбелязва Рената Алтенфелдер, глобален маркетинг мениджър на Motorola.

 

Приложено ще намерите и прессъобщението на PUMA в оригинал.