Samsung обяви новата Q серия саундбар системи

Новите HW-Q70R and HW-Q60R саундбар системи със сертификация от Harman Kardon – нова технология за по-добро качество на звука и по-интелигентна свързаност

Samsung Electronics обяви днес пускането на пазара на двe нови саундбар системи от Q серията. Те са оборудвани със Samsung Acoustic Beam технология и имат нова функция за адаптивен звук (Adaptive Sound). Като част от Samsung Audio Lab и сътрудничеството с Harman Kardon, новите HW-Q70R и HW-Q60R са по-интелигентни от всякога, предлагайки невероятно изживяване, благодарение на съраунд звук.

Използвайки технологията Adaptive Sound, саундбар системите HW-Q70R и HW-Q60R могат да анализират съдържанието, възпроизвеждано на телевизора и да се адаптират към идеалните настройки на звука за всяка сцена. Също така, HW-Q70R и HW-Q60R автоматично превключват на адаптивен звуков режим, когато Samsung 2019 QLED TV е свързан и неговият AI режим е включен.

„Чрез Adaptive Sound, който изследва звука и го оптимизира според сцената, зрителите могат да се насладят на още по-реалистичен звук за всеки тип съдържание“, споделя Джонг-сок Чу, изпълнителен директор на Visual Display Business в Samsung Electronics. “Новите саундбар системи идват с обновен дизайн, разработен от световни експерти, за да пресъздадат уникалното качество на звука.“

HW-Q70R и HW-Q60R предлагат и разработената от Samsung технология – Acoustic Beam. Тя използва множество отвори в говорителя, за да създаде още по-динамичен и панорамен звук. Тази функция представя цялостен обгръщащ звук във всеки ъгъл на стаята и осигуряват по-широк звуков пейзаж.

За по-интелигентна и по-лесна интеграция в живота на потребителите, новите саундбар системи са оборудвани с Bluetooth, което позволява на потребителите лесно и бързо свързване на техните смартфони.

В допълнение, HW-Q70R са оборудвани с Dolby Atmos и DTS:X – 360 градусова съраунд технология, която в миналото беше налична само за моделите от висок клас на Samsung, като HW-N950 и HW-N850. С HW-Q70R, потребителите вече могат да се потапят в невероятното забавление у дома, с цялостен съраунд звук и детайлни аудио ефекти.

Заедно с Dolby Atmos и DTS: X, тонколоните HW-Q70R имат изключително тънък дизайн, с височина едва 59 мм, което пасва на минималистичния дизайн на QLED телевизорите на Samsung.

Новите саундбар системи  на Samsung ще бъдат достъпни в търговската мрежа през пролетта. За повече информация, моля, посетете https://www.samsung.com/bg/