Ревю на геймърска мишка XPG INFAREX M20

Геймърската мишка XPG INFAREX M20 на тайванската компания Adata отговаря на най-новите тенденции във видеоигрите, включително и в електронните спортове. Устройството предлага на геймърите дълготрайни OMRON превключватели, пет DPI режима и RGB фоново осветление, а благодарение на суичовете с рейтинг от 20 милиона кликвания, то гарантира не само точност по време на игра, а и достатъчна надеждност и издръжливост.

Сдобихме се с една бройка от модела, за да ви запознаем отблизо с най-интересните опции и нововъведения в него.

Регулируем DPI

INFAREX M20 притежава още оптичен датчик от 5000 DPI, който позволява на всеки геймър да стреля с висока точност и прецизност и му дава сериозно предимство пред неговите опоненти. В добавка, 5-сегментният бутон за настройка на DPI позволява да се променя чувствителността на курсора на мишката от 400 до 5000 DPI, което гарантира оптимално управление в различни ситуации.

RGB светлинни ефекти

Геймърската мишка разполага с пълна гама RGB светлинни ефекти, които са в помощ на играча да реагира правилно преди или по време на интензивна битка. В допълнение, XPG превъртащото колело и страничните панели са маркирани, така че да създават подходящо настроение.

Ергономичен дизайн, осигуряващ допълнителен комфорт

Благодарение на ергономичния си дизайн, INFAREX M20 се побира удобно в дланта и осигурява естествено и спокойно положение на ръката. Всички движения, включително повдигането на мишката и приплъзването й по повърхността на пада, могат да се извършват бързо, лесно и точно. В това отношение мишката отговаря и на изискванията на запалените геймъри за по-продължителни игрови сесии без натоварване, благодарение на ергономичния си дизайн.

Серията Xtreme Performance Gear (XPG) на ADATA е специално предназначена за компютърен гейминг и екстремен овърклок. Всички продукти от линията притежават атрактивен и функционален дизайн и могат да се похвалят с престижни световни отличия като Good Design Award (Япония) и Taiwan Excellence Gold Award.