Moto G7 част от програмата Android Enterprise Recommend

 

 

Motorola има удоволствието да обяви, че семейството moto g7 вече е част от програмата Android Enterprise Recommended. Това гарантира, че седмото поколение смартфони moto g отговаря стриктно на изискванията, дефинирани от Google, които покриват напълно нуждите на съвременния бизнес. Сред тях са минимум хардуерни спецификации, поддръжка за настройване на голямо количество Android устройства, предоставяне на ъпдейти за сигурността на Android устройствата в рамките на 90 дни от пускането им от Google за период от минимум три години.

 

 

Телефоните от семейството moto g7 ви дават най-бързата производителност и най-интелигентното и завладяващо moto g изживяване до този момент. Те отново потвърждават ангажимента, който Motorola стриктно следва, а именно да предлага премиум характеристики на достъпна цена. С moto g7 power разполагате с батерия за до 72 часа (3 дни). Благодарение на moto g7 plus правите снимки с ясни и изчистени детайли благодарение на оптичната стабилизация и софтуера на камерата, който гарантира кадри с отлично качество дори при ограничена светлина. moto g7 е с 50% по-бърз от предишните поколения.

 

 

Телефоните moto g7 предлагат характеристики, които обикновено са запазени за високия клас устройства. Те осигуряват качество и надеждност, които гарантират, че свързването на работната сила никога не е било по-лесно. Всичко това на цена, която ги прави разумно и достъпно бизнес решение. 

 

moto g7 power: Мощна батерия, за да не пропуснете нито един важен разговор или email

moto g7 power е създаден да реши най-болезнения проблем на всички смартфон потребители – живота на батерията. Той идва с впечатляващ за цялата индустрия заряд от 5000 mAh. Това означава, че разполагате с батерия за 60 часа (2,5 дни) само с едно зареждане. Когато все пак батерията се изтощи, получавате енергия за часове за броени минути благодарение на зарядното устройство TurboPowerTM.

 

moto g7 plus: Мощна производителност и отлична камера с оптична стабилизация

Новият moto g7 plus е олицетворение на качество и бърза производителност с мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 636. Той е създаден да следва интензивния бизнес ритъм. Тези от вас, които са непрекъснато в движение, могат да са спокойни, че няма да пропуснат важен email, разговор или актуализация благодарение на батерията, която издържа цял ден, и бързото 27W TurboPowerTM зареждане, което осигурява енергия за 12 часа след само 15 минути в контакта.